Öztürk; Denizli’ye üniversite eğitimi almak için gelen öğrencilerin barınma sorunlarını tamamen çözeceklerini, öğrencilerin bütün taleplerini karşılayan yurtlar inşa edeceklerini ve anlaşmalı restoran ve kafelerde kullanılmak üzere “Denizli Kart” sistemini hayata geçireceklerini söyledi.
Öğrencilere toplu taşımayı ücretsiz yapacaklarını söyleyen Öztürk, “imkânları en doğru şekilde kullanarak, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin ulaşım giderlerini belediye olarak biz üstleneceğiz. Eğitim sezonu içerisinde ve eğitim saatleri çerçevesinde okullarına ve evlerine ulaşımlarını ücretsiz olarak sağlayacağız, Denizli her yönüyle Öğrenci Dostu bir şehir olacak” dedi.
Öztürk; öğrencilerin barınma ve ulaşım sorunlarını çözmekle kalmayacaklarını, gençlerimizin daha aktif kullanabilecekleri e-spor alanları oluşturacaklarını,  meydan, park, terminal, gar gibi kentsel mekânlarda ve toplu taşıma araçlarında ücretsiz wi-fi erişimi sağlayacaklarını ve her yıl gençlik festivali düzenleyeceklerini ifade etti. Ogrenci Dostu Bir Sehir Olacagiz 1

CHP Denizli'den Genel Başkan Özgür Özel'e Ziyaret CHP Denizli'den Genel Başkan Özgür Özel'e Ziyaret