Ücretli dizi ve film izleme platformlarından biri olan Netflix özellikle dünyanın birçok noktasında kendine izleyici kitlesi bulunmaktadır. İçerisinde yayınladı filmler ve dizilerin bazıları kendi yapımı bazıları ise farklı yapımlardandır. Ancak binlerce çeşit dizi ve film arşivi olan Netflix’teki sürükleyici filmler şöyledir;

·         The Irishman

·         Marriage Story

·         Roma

·         Beasts of No Nation

·         El Camino: A Breaking Bad Movie 

·         Okja

·         The King

·         The Ballad of Buster Scruggs

·         Black Mirror: Bandersnatch

·         Birdbox

·         365 Gün: Bugün

Listemizi https://www.zovovo.com/film-onerileri/ Film Önerileri sayfasından yararlanarak hazırladık.

The Irishman

Biyografi ve suç türünde yer alan The Irishman 2019 yapımı filmlerdir. Netflix en iyi filmler listesinde yer alan filmin baş rolünde ünlü aktör Al Pacino yer almaktadır. IMDB’de 8 puan alan film yorumcular ve izleyiciler tarafından uzun süre konuşulmuştur.

Marriage Story

2019 yapımı romantik ve dram türündeki Marriage Story IMDB’de 8 puan alarak üst sıralara yerleşmiştir. Netflix’te izlenmesi gereken filmler içerisinde yer alan bu film izleyicilerini hem ağlatmış hem de mutlu etmiştir.

Roma

2018 yılında yayınlanmış olan Roma filmi IMDB’de 7,7 puan alarak üst sıralarda yerini almıştır. 1970’li yılları konu alan bu film izleyicileri bir hayli duygulandırmıştır.

91. Oscar Ödül Töreni'nde birden fazla ödüle de layık görülmüştür. En İyi Görüntü Yönetimi ve Yabancı Dilde En İyi Film ödüllerine sahip olan Roma filmi oldukça popüler hale gelmiştir.

Beasts Of No Nation

2015 yılında vizyona girmiş olan Beasts of No Nation filmi Netflix film tavsiyeleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Savaş mağduru olan bir çocuğun hikayesini anlatan bu film dram ve savaş türlerinde er almaktadır. Imdb’de 7,7 puan alarak sıralamalarda en üstlere yerleşebilmiştir.

El Camino: A Breaking Bad Movie

2019 yılında vizyona girmiş olan El Camino: A Breaking Bad Movie filmi suç ve dram türlerinde yer almaktadır. Breaking Bad adlı dizinin sinemaya uyarlanmış olan hali olan bu Jesse Pinkman’ın hikayesini konu edinmektedir.

Okja

Netflix’teki en iyi filmler listesi içerisinde ilk sıralara yerleşen Okja aksiyon ve dram türlerinde yer almaktadır. Imdb’de 7,3 puan alan Okjo filmi endüstri ortamında üretilmekte olan sevimli ayvan Okja’nın arkadaşı Mija’nın hikayesini anlatmaktadır.  

The King

The King filmi 2019 yılında vizyona girmiştir. Tarihi türde oldukça popüler hale gelmiş olan bu film ımdb’de 7,3 puan almıştır. Netlfix’de izlenmesi gereken filmler arasında yer alan The King filmi kral V. Henry ve krallığını anlatmaktadır.

The Ballad Of Buster Scruggs

2018 yılında vizyona girmiş olan The Ballad of Buster Scruggs filmi kovboy film türlerinde yer almaktadır. Imdb puanı 7,3 olan film vahşi batının maceralarını konu edinmektedir.

Black Mirror: Bandersnatch

2018 yılında vizyona girmiş olan Black Mirror: Bandersnatch filmi bilim kurgu türünde yer almaktadır. netflix yapımı olan filmler içerisinde yer alan Black Mirror: Bandersnatch imdb’de 7,2 puan almıştır.

Birdbox

Gerilim türünde yer alan Birbox 2018 yılında yayınlanmış ve uzun yıllar adını duyurmuştur. Bir kadın ve iki çocuğunun gerçekleştirdiği uzun yolcuğu konu edinen bu film ımdb’de 6,6 puan almıştır. Yolculuk boyunca asla gözlerini açmamaları gerekmektedir. Aksi halde önlenemez sonuçlar meydana gelecektir.

365 Gün: Bugün

365 Gün filminin devam serisi olan 365 Gün: Bugün filmi IMDB’de 2 puan almıştır. İlk filmin sonu trajedik bir son ile bitmişti ancak ikinci film bizleri bir hayli şaşırtmaktadır. Dram ve romantik türlerde yer alan film 2022 Polonya yapımıdır.

Bu ve benzer daha birçok güncel film – dizi tavsiyeleri için https://www.zovovo.com/ sitesine bakmanızı öneririz.