Halk Ekmek Büfeleri Pamukkale'ye Geliyor Halk Ekmek Büfeleri Pamukkale'ye Geliyor

Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyeliği, Bölge Koordinatörlüğü, İl Başkan Yardımcılığı ve Denizli Milletvekili Adaylığı gibi İYİ Parti içinde çeşitli görevlerde bulunan Avukat Nazlı Yaşatürk İYİ Parti’den istifa etti.  

Denizli Avukatlarından Nazlı Yaşatürk sosyal medyadan istifasını duyurdu. Son dönemde partinin politikaları ve yönetim tarzıyla ilgili bazı temel görüş ayrılıkları yaşadığını söyleyen Yaşatürk’ün yaptığı paylaşımda, “Bugün, uzun süredir mensubu olduğum İYİ Parti'den istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. İYİ Parti'de görev aldığım süre boyunca, ülkemiz için daha iyi bir gelecek inşa etme hedefiyle durmaksızın çalıştım. Partinin kuruluş amacı ve ilkeleri, her zaman büyük bir tutkuyla desteklediğim değerlerdi. Ancak, son dönemde partinin politikaları ve yönetim tarzıyla ilgili bazı temel görüş ayrılıkları yaşadığımı belirtmek isterim. Bu farklılıklar, benim için sürdürülemez bir durum haline geldi ve istifa etme kararı almamda etkili oldu.

Şahsıma tevdi edilen her görevi layıkıyla ve teşkilatın tüm birimleriyle iş birliği içerisinde yerine getirmiş olmanın vicdan rahatlığı içerisindeyim. Bana genç yaşımda milletvekili adayı olma şansı tanıyan İYİ Parti ve Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkürü borç bilirim. Ayrıca İYİ Parti'deki tüm dostlarıma ve birlikte omuz omuza çalıştığım herkese teşekkür etmek istiyorum. Hepinizin desteği, gayreti ve özverisi takdire şayandır. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir onurdu ve bu süreçte kurduğumuz dostluklar hayatım boyunca değerini koruyacaktır.  

Yukarıda bahsetmiş olduğum nedenlerle , Gençlik Kolları Genel İdare Kurulu Üyeliği, Bölge Koordinatörlüğü, İl Başkan Yardımcılığı ve Denizli Milletvekili Adaylığı gibi bir çok kademesinde büyük bir gayretle görev yaptığım İYİ Parti’den istifa ettiğimi kamuoyuna duyuruyorum” ifadeleri yer aldı.