Sektörde yenilikçi modelleri, personele konfor sağlayan üretim kalitesi, kurumsal kimliğinizi yansıtan tasarımlarıyla öncülük eden MYB Tekstil iş elbiseleri üretimiyle hizmet veriyor. 22 yıldır yurtiçi ve yurtdışı pazar taleplerini profesyonel olarak karşılayan firma, tüm modellerini satış mağazalarıyla satışa sunuyor. Firmalara tanıtımını mağazalar aracılığıyla yapacak firma, hazır ürünlerini bu noktalarda sergileyecek. İş güvenliğini kıyafetlerle sağlayan MYB Tekstil, özel ürettiği modellerde personel sağlığını, konforunu ve rahatlığını sağlıyor. Çalışma sırasında oluşabilecek kaza risklerinin personel kıyafetleriyle, minimuma inmesini hedefleniyor.

Özel kıyafetler çalışma sırasında kıymık, taş, kesici maddelerden koruyarak bedensel zararı engelliyor. Yanmaz, yırtılmaz, su geçirmez özellikli kumaşlar dayanıklı ve kaliteli üretim modelleriyle sunuluyor. Güvenlik sağlayan modeller verimi ve performansı artırıyor. Mevsimsel özelliklere uygun kumaşlardan üretilen her model, personeli dış hava koşullarına karşı koruyor. Ergonomik tasarımlı kıyafetler çalışma sırasında vücuda esneklik ve rahatlık kazandırıyor. Mağazalarda sunulan ürünler, özellikleri, beden ölçüleri, tasarımları açısından denenebilir özellikler sergiliyor. Hemşire forması, üniforma, iş önlük modelleri, pantolonlar, iş takımları, renk ve modelleriyle mağazalarda teşhir ediliyor.

İş Kıyafetlerinde Beden Ölçüleri

Personelin üretim, sunum, hizmet aşamalarında giydiği kıyafetlerin beden ölçüleri, kalıpları ve ergonomik özelliklerinin, hareketi kısıtlamayacak özelliklerde ve uygunlukta olması gerekiyor. Beden yapısına uygun olmayan özellikler, fazla efor harcanmasına ve verimin düşmesine neden oluyor. Yoğun tempoda çalışan personelin iş pantolonu, bacak hareketlerini engeller ve sıkarsa personel rahatsız olur. Rahat olmayan personelin dikkati dağılır ve hata payı artar. Hareketleri kısıtlanan personelin bedensel hâkimiyeti azalır. Performansı olumsuz etkileyen özelliklere dikkat edilerek uygun olmayan ürün seçimlerinin yapılmaması gerekiyor.

MYB Tekstil, Uluslararası ve Avrupa standartlarında üretim standardı kalitesiyle modellerini ergonomik olarak tasarlayarak üretiyor. Beden ölçüleri Avrupa normlarına uygun olarak oluşturuluyor. Pantolonlar, iş takımları, cepli, kargo, körüklü, kemerli, özel koruma pedli, su geçirmez model ve renk seçenekleriyle tasarlanıyor. Kurumsal kimliğinizi yansıtan kalitede üretim sunan MYB Tekstil, şık ve estetik tasarımlarıyla hizmet veriyor. Fabrika, şantiye, maden, saha alanları gibi özel üretim modelleriyle kapsamlı, güvenlikli, kaliteli ve dayanıklı üretim modelleri garantili olarak üretiliyor.