Ayrıca sunduğu konforla birlikte iş hayatında rahatlık vadediyor. İş elbisesinde birbirinden çeşitli modeller güvenle kullanılabiliyor. Rahatlığı ve kalitesi ile uzun süreler hizmet sunuyor. Çalışma sırasında birbirinden farklı iş kıyafetleri hem güvenliği hem de ergonomik rahatlığı aynı anda veriyor.

Buna ek olarak toptan tişört modelleri iş yeriniz için tercih edilebiliyor. Dilerseniz toptan sweatshirt seçenekleri de bulunuyor. Her türlü toptan kıyafet MYB üretimi ile markanızı temsil ediyor. İş yeriniz için en doğru çözümler sunuluyor. Tüm çalışanlarınız özel kıyafetleri ile birlikte iş yerinde fark edilebiliyor. İş elbiselerinde yağmurluk, yelek, forma, önlük, mont, tulum gibi seçenekler sunuluyor. Dünyaca ünlü firmalar iş elbiselerinde sadece MYB tekstil firmasını seçiyor. Müşteri portföyü geniş MYB tekstil sınıfının en kaliteli iş kıyafetlerini sunuyor.

MYB İkaz Yeleği Güvenilir ve Rahat Özellikleri ile Seçilebilir

İkaz yeleği ile iş yerinizde güvenlik arttırılabilir. Yelek üzerinde bulunan çeşitli özellikler gece ya da gündüz fark edilebilmeye yardımcı olur. Bu sayede güvenlik her zaman ön plandadır. İkaz yeleğinde turuncu, sarı, mavi, kırmızı, pembe, mavi seçenekler sunuluyor. Bu sayede her çalışan rengine göre sahada rahatlıkla fark edilebiliyor. Mühendis sınıfı, işçi sınıfı ve diğer yönetici kısmı için renk skalası MYB tekstil ile kullanılabilir. Bu sayede her çalışan için ayrı bir renk sunan MYB tekstil ikaz yeleği sayesinde rahatlıkla hareket edebilmelerine olanak tanır.

Hem iş güvenliği için hem de konfor için tercih edilebilir. İkaz yeleği cepli tasarımı ve önden fermuarlı modelleri ile birlikte saha kullanımları için uygundur. Ayrıca prosedürlere uygun tasarlanmış şekliyle iş güvenliğinde sorunsuz bir şekilde kullanılır. Üretim malzemesi ile modeller su geçirmezdir ve ayrıca güneş ışınlarına dayanıklıdır. Bu sayede her türlü mevsimde kullanılabilir. İster yaz aylarında ister kış aylarında saha çalışanları için uygun hale getirilen tekstil malzemeleri hafifliği sayesinde ergonomik bir rahatlık yaratır.