32 yaşındaki Portekizli oyuncu ve model Larissa Gacemer’e sosyal medyada yaptığı dokunaklı paylaşımından sonra birçok ünlü isimden destek mesajları yağdı.

Larissa Gacemer 2011 yılında Türkiye’ye gelerek çekimini yaptıkları bir reklam kampanyası sırasında eski futbolcu Burak Gacemer ile tanıştı. Larissa Brezilya’ya döndükten sonra ikili ilişkilerini koparmadan konuşmaya devam etti ve 2011 yılının mayıs ayında Larissa Gacemer Türkiye’ye taşındı ve evlendiler.

İkili özellikle sosyal medya hesaplarından yayınladıkları kısa ve komik videolarıyla magazin haberleri gündeminde çok konuşulan bir çift olmayı başardılar. 9 yıldır süren evliliklerinin sonunda geçtiğimiz günlerde çiftin takipçilerinden birkaç soru ve Larissa Gacemer’den gelen cevap gündeme damgasını vurdu.

Haber365 tarafından sağlanan bilgilere göre Larissa Gacemer’e önceden de yöneltilen “Neden çocuk yapmıyorsunuz?” sorusu geçtiğimiz günlerde çok daha fazla sorulmaya başladı. Sorulardan bunalan güzel manken Instagram sayfasından herkesi derinden etkileyen bir video paylaştı. Videosunda kocası Burak Gacemer ile çocuk sahibi olmayı denediklerini fakat Larissa Gacemer’de bulunan doğuştan gelen bir hastalık sebebiyle bunun mümkün olmadığını belirtti.

Daha sonra çocuk sahibi olmakla ilgili soruları yönelten ve olumsuz yorumlar yapan takipçilerine insanların hayatlarında neler olup bittiğini bilmediklerini, bazı yorumlar iyi niyetle yazılmış olsa da artık çok fazla kötü yorum geldiğini ve saygı çerçevesinin aşıldığını belirtti. “Kocam beni böyle kabul etti” dedikten sonra Burak Gacemer’den gelen “Sen bana yetersin” yorumu yürekleri ısıttı.

Profiline bakarken yüzümüzde gülümseme belirmesine alıştığımız Larissa’nın hesabındaki bu üzücü gönderi üzerine ünlü camiasında güzel modele destek yağdı.

Hazal Kaya “beni böyle kabul etti demen çok dokundu bana. Bir kadını bedeniyle ilgili böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakan herkes utansın” diyerek destek çıkarken cinsiyet değiştirmesiyle magazin haberi gündeminde yerini koruyan Selin Ciğerci ise “Doğurmakla anne olunmuyor, ilerde beraber çocuk evlat ediniriz olmaz mı?” diyerek kendini kötü yorum yapanlar için üzmemesi gerektiğini dile getirdi.

Ünlüler camiasında olup bitenlerle ilgili en yeni ve güncel magazin haberi bültenini Haber365 internet sitesi sayfasından ( https://www.haber365.com.tr) takip edebilirsiniz.