Buldan'da Muhtar Kura İle Belirlendi Buldan'da Muhtar Kura İle Belirlendi

MHP Acıpayam Belediye Başkanlığı aday adaylığı için bugün bir basın toplantısı düzenledi. Aday adaylığını açıklayan İhsan Akbey'in basın açıklamasına yüzlerce kişi katıldı. Açıklama miting havasından gerçekleştirildi. Toplantıda İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ekibi ile birlikte yer alırken, sendika temsilcileri,muhtarlar ve mahalle başkanları Aybey'i yalnız bırakmadı. 

Yalnız bırakılmadığı için hemşehri ve dostlarına teşekkürlerini ileterek başlayan Aybey, "Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında, Acıpayam Belediye Başkan Aday Adaylığımı sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım." dedi. 

"Acıpayam'ı Denizli ve Türkiye'nin marka ilçesi yapmak vazifemiz ve amacımızdır"

Türk milliyetçiliğine olan bağlılığı ve doğup büyüdüğü Acıpayam'a sevgisini birleştirerek harekete geçmek istediğini dile getiren aday adayı, sorunları bildiğini ve projelerinin hazır olduğunu açıklarken "Acıpayam'ı Denizli ve Türkiye'nin marka ilçesi yapmak vazifemiz ve amacımızdır" dedi. 

İhsan Aybey sözlerini "Ne Mutlu Türküm Diyene!" diyerek noktaladı.

"Hedef 20/20"

Düzenlenen basın toplantısına katılan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İhsan Aybey'e çıktığı yolda başarılar dilerken "Acıpayam'da Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur ittifakı olarak hizmete devam etmek, hizmetkar olmak için bu yolda aynı kararlılıkla aynı mücadeleyle devam ediyoruz. Önce ülkem, milletim sonra partim ve ben anlayışıyla Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Doktor Devlet Bahçeli Beyefendi'den aldığımız feyizle merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in 9 ışığıyla yolumuzu istikametimizi tayin etmeye devam edeceğiz. Biz Türkiye yüzyılını hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak Denizli’de 20'de 20 hedefine hep birlikte bulaşarak, hizmetsiz CHP belediyelerini, önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde hep birlikte zafer imzasını atacağız” ifadelerini kullandı.

Yapılan basın açıklamasının ardından ilçe binasına akın eden vatandaşlarla birlikte mehteran takımının yanına inilerek lokma dağıtıldı.  miting-havasinda-adaylik-aciklamasi-4miting-havasinda-adaylik-aciklamasi-2miting-havasinda-adaylik-aciklamasi-3miting-havasinda-adaylik-aciklamasimiting-havasinda-adaylik-aciklamasi-1