Bu seçimin elbet bir kazananı olacaktı… Sonuç itibarıyla, her zamanki gibi tercihlerinden hiçbir zaman tereddüt etmediğimiz ve hep güvendiğimiz insanımızın feraseti galip gelmiştir; gerçek kazanan her seçimde olduğu gibi yine elbette demokrasimiz, ülkemiz ve milletimiz olmuştur.

Görevini tamamlayan başkanlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyor, seçilen belediye başkanlarımızı ise tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Denizli Ticaret Odası olarak Denizli’miz ve vatandaşımız için var gücümüzle, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

DTO Başkanı Erdoğan; “Denizli markaları, Marble İzmir’de yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu DTO Başkanı Erdoğan; “Denizli markaları, Marble İzmir’de yabancı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu

Seçimler sona erdi, millet kararını verdi. Şimdi artık seçim değil geçim zamanı! Herkes, hepimiz bir an önce işine gücüne geri dönmeli; dört elle sarılmalı. Çalışmalı, üretmeli, ihraç etmeli, ticaret yapmalı, kazanmalı kazandırmalı. Ancak böylelikle daha büyük ve daha güçlü bir Denizli olabiliriz.

Ekonomide, yapılacak çok iş var… Yerel seçimlerimizin geride kalmasıyla, 4 yıllık seçimsiz bir dönem başladı; bu süre, bu işleri yapmak adına ülkemiz için önemli bir fırsattır.