Haberdenizli.com

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven ile Belediye personelinden oluşan proje ofisi; Güney Ege Kalkınma Ajansının(GEKA) ,2018 yılı Kültür Turizminin geliştirilmesi ve mali destek programını Valilik ortaklığı ile gerçekleşecek.

18 Temmuz 2018 yılında açıklanan Geka Mali destek programı asil listesinde Denizli ilinde 3 proje kabul görmüş, bu 3 projeden biride Çivril Belediyesi hak kazanmıştır.

Millet Parkı İçin Çalışmalara Başlandı

Projede Dikkat Çeken Önemli Noktalar

Projenin gerçekleşeceği alan 39.000 metrekarelik dev bir alandır, Bu projede kadın girişimci kursları açılacaktır, Madde kullanan çocukların rehabiletesi için çeşitli kurslar verilecektir, Mini amfi tiyatro, Restaurantlar, Sergi salonları,Dil kursları,Üniversiteye hazırlık kursları, Yöresel Ürünler pazarı, Çocuk oyun alanları,Derneklere teşhis edilecek yerler bulunacak.

Millet Parkı İçin Çalışmalara Başlandı

Dr.Gürcan Güven"5 Yıl Kar Amacı  Güdülmeden, Çivril'in Kalkınması İçin Çalışılacaktır"

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, "Bu proje 39.000 metrekarelik alanı kapsayan, İçinde Sergi salonundan tutalımda,öğrencilerimizin için özel kursların yer alacağı, yöresel ürünlerin pazarlanacağı;turizme olumlu katkı sağlacayak dev bir projedir. Projelerin çizim maliyetinide Denizli Valiliği yatırım kordinasyon başkanlığından yüzde 80 oranında karşılamıştır" Bu proje Çivril Belediyesi ve Denizli Valiliği ortaklığıyla gerçekleşecektir. 5 yıl boyuncada kar amacı gütmeyecektir.Sadece; Çivril'i kalkındırmakla kalmayacak; gençlerin eğitiminde önemli bir yer edinecek,kötü alışkanlıklar kazanmasına önüne geçecektir. Millet Parkı;Çivril'e ve vatandaşlara hayırlı uğurlu olsun "diye konuştu.

Millet Parkı İçin Çalışmalara Başlandı

Millet Parkı İçin Çalışmalara Başlandı