Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli milletvekili adayı Mehmet Uz, Denizli'nin Kale ve Beyağaç ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, onlarla dertleşti.

Kale’de pazar esnafı ve sanayi esnafını gezerek vatandaşların sorunlarını dinleyen ve onlara seçim beyannamesindeki çözümleri anlatan MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, daha sonra Beyağaç ilçesine geçti. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve MHP İlçe Başkanı Yaşar Akakça ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti. Uz, ”Mecliste güçlü bir Cumhur İttifakı olmalı. Ülke olarak zor zamanlar yaşadık çok kan kaybettik yaralar aldık. Yeni kapıda bu yaraların sarılması adına birliktelik oldu. Nitekim bu yaralar sarılmaya başlandı. Artık daha güçlü bir MHP kadrosu ve Ak Parti kadrosu ülkemizdeki kara oyunlara dur deme noktasında uzlaşmaya devam edecektir. Biz MHP olarak bu ülke için her zaman en güzeli ne ise Türklüğe ne yakışacaksa onu yaptık ve yapmaya devam ediyoruz ”dedi.

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ ADAYIMIZ ERDOĞAN”

Cumhurbaşkanı adaylarının kesinlikle Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Uz,” Bir ittifak kuruldu ve bu ittifakın ortak adayı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Ülkücü olan ülküsünden dönmeyen insan terörist Demirtaş’a özgürlük naraları atan, ülkemizin şanlı komutanlarına dil uzatan, ağa babalarının yaralarını deşti diye sıradan bir bahane ile apolet sökmeye kalkan zihniyete mi oy verecek. Biz ülkücüler olarak milletini seven insanlar olarak ülkemize güzel ve refahı yüksek günler yaşatmak adına birlikte hareket ederek bu yolda söz verdiğimiz Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz” ifadelerini kullandı.