HABERDENİZLİ.COM

İlçe ziyaretleri kapsamında Çardak ve Bozkurt’a ziyaret gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Mehmet Uz, yoğun ilgiden memnun kaldıklarını belirtti. Genç, yaşlı demeden herkesle sohbet eden Uz, ‘Gittiğim her yerde gerek Denizlispor’dan gerekse deve güreşleri organizasyonlarından beni tanıyor ve Denizli için yaptıklarımı biliyorlar. Vatandaşlarımızın bizlere bu yüzden büyük ilgisi var. Bu sebeplerden bana büyük destekleri var. Biz bu desteği arkamıza alarak güçlü bir şekilde bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

 “VATANDAŞLAR CUMHUR İTTİFAKINDAN MEMNUN”

Vatandaşların Cumhur İttifakının politikalarından oldukça memnun olduğuna değinen Uz,” Halk Liderimize güveniyor. Konunun makam olmadığını memleket için olduğunu biliyorlar ve bize aktarıyorlar. Halk sorunlarına çözüm olarak “Cumhur İttifakını ve MHP’yi görüyor” dedi.

“GELECEK NESİL BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Gençlere önem vereceğini de aktaran Mehmet Uz,” Gelecek nesil bizim için çok önemli. Gençlerde bizlerle birlikte olduklarını belirtiyorlar. Halkım beni layık görürse meclise bir gurup genç ile gitmek istiyorum” dedi.