Meto etiketler, hassas kumaşlarda, cam ve plastik sektöründe tercih ediliyor. Satış sonrası etiketin rahatlıkla çıkarılabildiği ürünler beklentilere fazlasıyla yanıt verebiliyor.

Meto Nedir?

Metolama ya da numaralandırma işlemleri konfeksiyonda giysinin parçaları arasındaki renk farkının engellenmesidir.  Meto uygulaması, kumaşların hatalı kısımlarının işaretlenmesi için tercih edilir. Hatalı kısımların işaretlenmesi için kullanılır.

Meto makinesi, soğuk yapışkan etiket numaralandırma işlemlerini gerçekleştirir. Silikonlu bir kağıt şerit üzerinde yapışkan etiketler numaralı olarak basılır. Kullanım kolaylığı nedeniyle en fazla tercih edilen ürünleri arasındadır.

Meto Etiket leri ve Makineleri

Meto etiketleri yapıştıkları yüzeyden kolayca sökülür. Bu etiketler tekstil ve konfeksiyon sektöründe en fazla kullanılan etiket modellerinden bir tanesidir. Bununla beraber farklı sektörlerde de tercih edilebilir. Tişört üretiminde ve penye kumaş dikimlerinde de etiket modellerinden yararlanılır.

Meto etiketi makinesi ile kullanılan etiketler çıkarıldığı zaman iz bırakmayacaktır. Kumaşların üzerine kolayca yapışabilen bu etiketler tek elle çıkarılabilir. Günümüzde tekstil alanının neredeyse tamamında bu ürünleri görebilirsiniz.

Meto Etiketleri Ne İşe Yarar?

Meto etiketleri farklı amaçlarla tercih edilebilir. Fiyatların belirlenmesi ya da ön kontrol işlemleri esnasında bu etiketler son derece işlevseldir. Kullanımları da oldukça kolaydır. Ürünlere zarar verici hiçbir etki bulunmamaktadır.

Meto etiketleri fiyat konusunda da beklentilere yanıt veriyor. Yapışkanlı olmaları etiketlerin kalıcılık derecesini de arttıracaktır. Kalitesi kalıcılığı üzerinde son derece etkilidir. Beklentilere yanıt veren bu etiketler ürünlerin fiyatları konusunda da detayları sunar.

Meto Etiketleri Kullanım Alanları

Meto etiketlerinin kullanım alanları her geçen gün yaygınlaşmaya devam ediyor. Tekstil etiket makinesi yardımı ile tekstil ürünleri farklı sektörlerde de kullanılıyor. Hassas malzemeler kullanılması nedeniyle tekstil alanında herkesi memnun ediyor. Kullanılan ürünlerin üzerinde yapışkan etkisi de kalmamaktadır. Meto etiketleri sadece Türkiye değil tüm dünyada da tercih ediliyor.

Meto Etiket Çeşitleri ve Renkleri

Meto etiket modelleri istenilen şekillerde tasarlanabilir. İşlerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için etiket makinelerinden destek alınıyor. Makineler istenilen ebat ve ölçülerde kullanıcılara yardımcı olur. Beyaz etiketler en fazla tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Ayrıca diğer renklerde firmalar tarafından kullanılabilir.

Etiketler, reyonlarda ve satışta en önemli parçalardan bir tanesidir. Etiketler imal edilirken farklı teknolojilerden destek alınır. Market reyonundan, kasaya kadar birçok alanda bu etiketlere yer verilir. Meto etiket modelleri kalitesiyle bir adım öne çıkıyor. Kalite Barkod etiket satın alırken ilk olarak bu alanda sağlılklı hizmet veren firmalardan destek almalısınız.

Meto Etiket Fiyatları

Etiketlerin tamamı istenilen tasarımlarda yapılabilir. Tasarım durumuna göre etiketlerin fiyatları da değişiklik göstermektedir. Barkod etiketler ürünler konusunda tüm detayları sunabilir. Etiketlerin kullanım alanlarına bakıldığında her sektörde görebiliyoruz. Markaların oluşturduğu Meto etiketler markaların belirlediği fiyatlarla satılabilir. Etiket fiyatlarında adet sayısı da son derece önemlidir. Toplu alımlarda bu ürünler daha uygun fiyatlara gelebiliyor.

Barkod etiketi fiyatlarını etkileyen birçok konu bulunuyor. Fiyatları etkileyen ölçülerden bir tanesi de etiketin cinsidir. Meto etiketler uygun fiyatlarıyla öne çıkıyor. Günümüzde her ürünün üzerinde etiket bulunur. Ürün çeşitliliği arttıkça etiket çeşitliliği de artmaya başlıyor. Küçük boyutta etiketleri maliyeti daha düşüktür. Etiketlerin boyutları yükseldikçe fiyatları artacaktır. Etiketlerde malzeme kalitesi en önemli konulardan bir tanesidir. Kağıt bazlı etiketler ve plastik bazlı etiketlerin fiyatları farklıdır. Meto etiketler plastik bazlı etiketlere göre daha uygun fiyatlıdır. Ayrıca bu etiket modelleri her alanda tercih edilebilir.