Meteoroloji’den Denizli için 5 günlük hava tahmin raporu yayınlanırken bugün için yağış, haftanın diğer günleri için ise sıcaklık uyarısı geldi.

Yeni haftanın ilk iş gününe 4 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde çok bulutlu gökyüzü ile birlikte bölgesel olarak yağış geçişleri etkili oldu.

Öğle saatlerine doğru yine çok bulutlu gökyüzüyle birlikte yağış geçişleri yer yer etkili olacak. Termometreler 14 derece seviyelerinde seyredecek.

TERMOMETELER HAFTA BOYU YÜKSELİŞTE

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Denizli genelinde hafta boyunca termometrelerden yükseliş sürecek.

SALI günü için yapılan tahminlere göre ise, Denizli genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 5 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde sisli ve bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 16 derece olarak ölçülecek.

ÇARŞAMBA günü ise sabah saatlerinde hava 6 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde sisli ve  parçalı bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 18 dereceyi ölçecek.

Haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde termometreler 7 derece olarak ölçülürken gün içerisinde ise puslu ve bulutlu gökyüzü ile birlikte en yüksek 17 derece olacak.

Haftanın son iş gününde ise (CUMA) sabah saatlerinde termometreler en düşük sıcaklık 7 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde puslu ve bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler de 19 dereceye kadar tırmanıyor.