Başkan Şeniz Doğan 2.ci Dönem İçin Mazbatasını Aldı Başkan Şeniz Doğan 2.ci Dönem İçin Mazbatasını Aldı

Alzheimer tanısı konulan vatandaşların sosyal yaşama uyumunu arttırmak ve bakımları konusunda yakınlarına destek olmak adına Selçukbey Mahallesi’nde hizmet veren Merkezefendi Belediyesi Alzheimer Yaşam Merkezi faaliyetlerine devam ediyor. Merkezde, Alzheimer ve demans tanılı ilk ve orta evredeki hastalara psikomotor beceriler, zihinsel aktiviteler ve bedensel egzersiz çalışmaları yaptırılıyor. Aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarına da psikolojik destek sağlanıyor.
Merkezefendili büyükler ve yakınları, her türlü ihtiyaclarının karşılandığı, hobi bahçesinden spor etkinliklerine, seminerlerden çeşitli programlara kadar birçok etkinliğin gerçekleştirildiği merkezden duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

“MERKEZİMİZ BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLIYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ilçeye ve Denizli’ye kazandırılan bu merkezin Alzheimer tanısı konulan büyüklere ve ailelerine destek olduğunu söyledi. Her zaman büyüklerin yanlarında olduklarını belirten Doğan, “Alzheimer teşhisi konulan değerli büyüklerimize zihinsel ve bedensel egzersizler uzman eğitmenlerimiz tarafından yaptırılıyor. Büyüklerimize günlük yaşam aktivitelerini sürdürebilmesi için gereken özveriyi gösteriyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak büyüklerimizin sosyal yaşamlarını da renklendiriyoruz. Tüm hemşehrilerimize hizmet etme adına var gücümüzle çalışıyoruz. Büyüklerimizi bir araya getirerek onların sosyal bir ortamda bulunmalarını, keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.
merkezefendili-buyukler-alzheimer-yasam-merkezinden-memnun-3merkezefendili-buyukler-alzheimer-yasam-merkezinden-memnun-4merkezefendili-buyukler-alzheimer-yasam-merkezinden-memnun-1merkezefendili-buyukler-alzheimer-yasam-merkezinden-memnun-2merkezefendili-buyukler-alzheimer-yasam-merkezinden-memnun