Merkezefendi Belediyesi kültür ve sanat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda pandemi nedeniyle ara verilen ‘Açık Hava Sinema Gecesi’ etkinliği yeniden başladı. İlçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen etkinlik bu yıl ilk kez Karaman Mahallesi’nde, vatandaşların yoğun katılımı ile düzenlendi. Yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı, Gupse Özay, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Füsun Demirel, Ferit Aktuğ ve Zeki Ocak gibi isimlerin rol aldığı ‘Eltilerin Savaşı’ filmi beyaz perdeye yansıtıldı.
Aileleriyle birlikte açık hava sinemasını izlemek üzere Karaman Pazar Yeri’ni dolduran Merkezefendililere, patlamış mısır ve gazoz ikramında da bulunuldu. Kurulan dev ekranda sinemanın en güzel filmlerini nostaljik bir atmosferde izleme şansını bulan vatandaşlara Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da eşlik etti.

“SİZDEN ALDIĞIMIZ ENERJİ İLE ÇALIŞIYORUZ”

Yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Sizlerle birlikte bu ortamda olmak bizlere de çok iyi geliyor. Ekonomik, geçim, işsizlik, okul gibi sıkıntılarımıza bir ara, bir mola vermek istedik. Sizlere de sözümüz vardı. Kültürel projeler anlamında Merkezefendi Belediyesi olarak sizlerin gayreti ve katkılarıyla Türkiye’ye örnek oluyoruz. Karaman Mahallemizde film ve sinema gecelerimize başladık. Sizlerin ailecek, eşinizle, çocuğunuzla, dostunuz ve komşunuz ile birlikte hoş bir vakit geçirmenizi sağlamak için buradayız. Sizler de bu etkinliğe büyük katılım ve destek sağladınız. Siz varsanız biz varız, siz varsanız biz güçlüyüz. Sizden aldığımız enerji ile çalışıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz, hepinize iyi seyirler” ifadelerini kullandı.

“VATANDAŞLARIMIZIN EĞLENMEYE İHTİYACI VAR”

‘Derman belediyecilik’ anlamında Merkezefendi Belediyesi tarafından başlatıIan mücadeleyi dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise, “Denizli’nin her sokağında bir sevgi çemberi oluşturmuşsunuz. Gerçekten insanların bir arada olmaya ihtiyacı var. Sevmeye, sevilmeye ve birlikte sosyal alanlarda eğlenmeye ihtiyacı var. İnsanların mutlu olamadığı bu dönemde bu organizasyon gerçekten hepimiz için bir baş tacı olmuştur” diye konuştu.
MERKEZEFENDİ’DE “AÇIK HAVA SİNEMA GECESİ”NE YOĞUN İLGİ (10)MERKEZEFENDİ’DE “AÇIK HAVA SİNEMA GECESİ”NE YOĞUN İLGİ (1)MERKEZEFENDİ’DE “AÇIK HAVA SİNEMA GECESİ”NE YOĞUN İLGİ (13)MERKEZEFENDİ’DE “AÇIK HAVA SİNEMA GECESİ”NE YOĞUN İLGİ (14)MERKEZEFENDİ’DE “AÇIK HAVA SİNEMA GECESİ”NE YOĞUN İLGİ (5)