Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı, Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 6. Ayak DENDOFF Yarışı 8-9 Ekim tarihlerinde Merkezefendi Offroad Pisti’nde yapılacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Offroad yarışları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu basın toplantısı gerçekleştirdi. Merkezefendi Offroad Pisti’nde düzenlenen toplantıya Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) Başkanı Kenan Özsoy ile üyeleri, yetkililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Başkan Doğan, DENDOFF Başkanı Kenan Özsoy ile birlikte Offroad aracı ile pistte tur attı.
Yarışlar, 8 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Orman Etabı ile 9 Ekim Pazar günü saat 10.00’da ise Seyirci Etabı gerçekleştirilecek. Birçok ilden Offroad tutkununun katılacağı yarışlar, Göveçlik Yolu Üzeri İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yanı’ndaki Merkezefendi Offroad Pisti’nde yapılacak. Öte yandan Merkezefendi Offroad Pisti, Türkiye’deki en iyi seyirci izleme alanlarının başında yer alıyor. Seyirciler yarışları rahat bir şekilde yukarıdan kuş bakışı izleyebilecek.

“YARIŞLARIMIZI TÜM TÜRKİYE TAKİP EDİYOR”

Merkezefendi Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 6. Ayak DENDOFF Yarışı 8-9 Ekim tarihlerinde Merkezefendimizde gerçekleştireceğiz. Merkezefendi’deki Offroad yarışlarımıza içlerinde kadınların da olduğu 30 yarışçı katılıyor. Merkezefendi Offroad yarışları artık Türkiye genelinde bilinen, takip edilen yarışlar haline geldi. Offroad yarış organizasyonunda iddialı olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Seyir zevki, sahanın fiziki şartları, hakemlerce yeterli bulunması ve takdir edilmesi bizi bir üst seviyeye çıkartıyor” ifadelerini kullandı.

“OFFROAD ŞEHRİN MARKA DEĞERİNİ ARTIRIYOR”

Offroad yarışlarının Merkezefendi için çok önemli ve kıymetli olduğunu söyleyen Başkan Doğan, “Offroad sporu çok farklı bir spor, kalitesi yüksek bir spor. Offroad sporuna gönül vermiş vatandaşlarımızın desteğiyle bu sporu Merkezefendimizde yapılmasının şehrin marka değerininin artması ve tanıtımı adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çevredeki diğer illerden gelen sporcuların da bu sporu yapabilmesi için bütün ekip arkadaşlarımızla el birliğiyle çalışıyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Merkezefendili ve Denizlili herkesi adrenalin dolu bu etkinliğe davet ediyorum” diye konuştu.

merkezefendi-ofrat-2merkezefendi-ofrat-1merkezefendi-ofrat-2merkezefendi-ofrat-1