HABERDENİZLİ.COM

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan 170 cami ve mescidin 29 Mayıs’a kadar ilaçlama, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını tamamlayacak.  Merkezefendi Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, salgının başlaması ile birlikte ilçe sınırları içinde bulunan kamu kurumları, eğitim kurumları, eczaneler, yine cami ve mescitler ile birlikte berber, kuaför ve güzellik salonlarını ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yapmıştı.

TÜM TEDBİRLERİ ALDIK

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 29 Mayıs’ta tekrar ibadete açılacak cami ve mescitlerin yeniden ilaçlama, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını başladıklarını belirtti. Başkan Doğan, “Merkezefedi Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı kullanılarak ilçe sınırlarında bulunan cami ve mescitlerde ilaçlama, dezenfeksiyon ve hijyen faaliyetlerine aralıksız devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için tüm tedbirleri almış durumdayız. Camilerimizi baştan aşağı ilaçlayıp dezenfekte ediyoruz” dedi.

Merkezefendi’de Tüm Camiler Yeniden İlaçlanıyorMerkezefendi’de Tüm Camiler Yeniden İlaçlanıyorMerkezefendi’de Tüm Camiler Yeniden İlaçlanıyorMerkezefendi’de Tüm Camiler Yeniden İlaçlanıyorMerkezefendi’de Tüm Camiler Yeniden İlaçlanıyor