AK Parti'den CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ardından, Denizlili şarkıcı Melek Mosso sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Denizli Eve En Çok Sipariş Veren İller Arasında Denizli Eve En Çok Sipariş Veren İller Arasında

Denizlili sanatçı, X’de bir haber sayfasının “Bir vatandaş, Denizli CHP’ye geçince her şeye pozitif bakmaya başladı.” paylaşımını Retweetleyerek “Bekle Beni Denizli Açıkhava. Kendi memleketimde konser verebileceğim için çok mutluyum. Yurdumun eşsiz şehirlerinin çoğunda konser verebileceğim için çok mutluyum. Müzik şifalandırır. Buradan devam." diyerek paylaştı. Kısa süre paylaşıma birçok destek gelirken tepki yorumları da geldi.

TEPKİ GÖSTERİLMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl bir ödül töreninde sahneye çıkan Melek Mosso, kazandığı ödülü almak için yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sahneye çıktığı sırada yaptığı konuşmada Mosso, "Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum." ifadelerini kullanarak duygusal bir mesaj vermişti.

HEM DESTEK HEM DE TEPKİ ALDI

Melek Mosso'nun sosyal medya hesabında paylaştığı yorumlar, farklı kesimler arasında hem destek hem de tepki aldı. Mosso, yaşanan yanlış anlaşılmaları düzeltmek amacıyla bir açıklama yaparak, "Arkadaşlar aşağıda yazanlara bakınca herkes belediye konseri vereceğiz sanmış. O da olur ama demek istediğim belediyelerden kiralayacağımız salon ve açıkhavalarda konser verebileceğiz. Bazılarını alamıyorduk. Ben her belediyeyle çalışıyorum. Önemli olan konserlerin amacından çarpıtılmaması." şeklinde konuştu. Melek Mossonun Denizli Paylasimi Gundem Oldu 1