Mektebim Koleji Denizli Kampüsü güçlü kadrosuyla eğitime yön vermeye devam ediyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden aldığı ismi ile yenilikçi eğitim modeli ve eğitimde kalite anlayışını, ülkenin birçok noktasına ulaştırmayı hedefleyen Mektebim Koleji, 2023-2024 eğitim öğretim yılına, görkemli bir açılışla başladı.

DÜNYA STANDARTLARINDA EĞİTİM

Mektebim Koleji Denizli Kampüsü, donanımlı eğitim kadrosuyla; keşfeden, üreten, evrensel değerlere sahip öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyerek, dünya standartlarında eğitim anlayışıyla öğrencileri hayata hazırlıyor.

Denizli Mektebim Koleji Kurucu Kampüs Müdürü Süleyman Çötel, 2023- 2024 eğitim-öğretim süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kampüs Müdürü Çötel açıklamasında şunları iletti:
“Eğitim camiasında uzun yıllar sürdürdüğümüz çalışmalarla her geçen gün gelişerek ve yenilikleri takip ederek güncelliğimizi koruyoruz. Başarılı eğitim kadromuz, doğayla iç içe bütünleşen kampüsümüz, modern eğitim anlayışımız ve vizyonumuzla değerli öğrencilerimize başarıyı ve hedeflerine ulaşmayı aşılıyoruz. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerimiz ile yenilenen ve sürekli değişen dünya düzenine evrensel değerlerle güç katıyoruz. “Mektebimde Gelecek Benim “mottosuyla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz, dedi.

mektebim-koleji-denizli-kampusu-acilis1

mektebim-koleji-denizli-kampusu-acilis2