Proje kapsamında, 25 Ekim’de tüm ortaokul öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilere Ahmet Şerif İzgören’in Kara Oklar Çetesi (Büyük Macera) adlı kitabı dağıtıldı. Kitabı okuyan öğretmen, öğrenci ve veliler 25 Kasım Cumartesi günü Mektebim Koleji Denizli Kampüsünde Türkçe zümresi tarafından hazırlanan sınava girdi.  Projede dikkat çeken kısım ise sınavın gözetmenliğinin öğrenciler tarafından yapılması oldu.  

Büyük bir özveri ve ekip çalışmasıyla hazırlanan proje kapsamında amaçlanan bir diğer husus ise disiplinler arası geçişin etkin uygulanması olacak.  Proje fikrinin gerçekleştirilmesini sağlayan Denizli Mektebim Koleji Türkçe öğretmeni Samet Yeşilyurt, proje ile ilgili branş derslerinden atölye çalışmalarının devam edeceğini duyurdu .  

PAÜ başarılı akademik çalışma ve hizmetleri ödüllendirecek PAÜ başarılı akademik çalışma ve hizmetleri ödüllendirecek

Kazandırılması planlanan hedefler arasında; düzenli okuma bilinci oluşturmak, okuduğunu anlamak ve yorumlamak, aile içinde okuma saatleri geliştirmek de yer alıyor.  

Gerçekleştirilen projeye yazar Ahmet Şerif İzgören ve danışmanları destek veriyor.

mektebim-koleji-denizli-ailesi-okuyor4mektebim-koleji-denizli-ailesi-okuyor2mektebim-koleji-denizli-ailesi-okuyor3mektebim-koleji-denizli-ailesi-okuyormektebim-koleji-denizli-ailesi-okuyor1