Marla Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı programa Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Makina Sanayici İşadamları Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı ve MAKSİAD üyeleri katıldı. Programa konuşmacı olarak katılan DENİB Başkanı Kocasert, ihracatın daha çok artması gerektiğini söyledi. Kocasert, “İhracatta makine sektörü önemli, ihracatta çok ciddi rakiplerimiz var. Bunlarla hep birlikte mücadele etmemiz gerekiyor. Bu konuda DENİB olarak elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz. Size 10 dakika mesafede ihracatçılar birliği var, Eximbank Denizli Şubesi, bizimle aynı binayı paylaşıyor. İhracat konusunda uzman ekibimiz mevcut. Her arkadaşımızı DENİB’e üye olmaya ve fırsatlardan yararlanmaya davet ediyorum.” Dedi. 
Toplantıda Eximbank yetkilileri, makine üreticilerini yararlanabilecekleri fırsatlar hakkında bilgilendirdi. Soru cevap şeklinde geçen programda. Üreticiler Eximbank yetkilerine sordukları soruya cevap aradı. 
Son olarak ev sahibi Denizli Makina Sanayici İşadamları Derneği (MAKSİAD) Başkanı Mehmet Sarı mikrofon başına geçti. Sarı, “MAKİNA İHTİSAS OSB’de güzel gelişmeler oluyor. Yakında bu konuda büyük adımlar atacağız. Makine üreticilerimiz biraz daha sabrederse, güzel sonuçlar alacağız.” Dedi. 
Toplantı sonunda yeni üye olan Makine üreticilerine belge verildi.