Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve MAKSİAD Yönetim Kurulu Üyelerimiz İZFAŞ ve İZGİ FUARCILIK ortaklığında düzenlenen Fuar İzmir alanındaki IMATECH Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarını ziyaret etti.  

15-18 Mart 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de Makine imalatında kullanılan tüm teknolojilerin sergileneceği IMATECH – Endüstriyel Üretim Teknolojileri Fuarına katılım sağlayan MAKSİAD Üyelerimizi standlarında ziyaret eden heyet son gelişme ve yenilikleri yerinde gözlemleyerek üretimleriyle ülkeye katma değer ve istihdam yaratan tüm sanayicilerimize teşekkür ettiler.

IMATECH; CNC, sac işleme ve otomasyon teknolojilerinden elektrik ve elektronik ekipmanlarına, yüzey işleme teknolojilerinden güç aktarım sistemlerine, kaynak-kesme teknolojilerinden teknik hırdavat ürünlerine, akışkan gücü ve proses ürünlerinden üretim tesisi lojistiğine kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm endüstriyel sistemleri bir araya getiriyor.

15 Mart tarihinde kapılarını açan Fuar İzmir 18 Mart'a kadar Makina sektörünün öncü firmalarını ağırlamaya devam edecek.

maksid-uyeleri-imatech-fuar2maksid-uyeleri-imatech-fuarmaksid-uyeleri-imatech-fuar1