Aile ile birlikte tv izlemek veya güzel bir film keyfi yapmak, şu sıralar en önemli aktivitelerin başında geliyor. Hayatımızda belki de en çok kullandığımız - telefondan sonra- ikinci elektronik cihaz olan televizyonlar, koronanın da gelmesi ile birlikte ilk sıraya yerleşti diyebiliriz.

Evlerimizde de özel bir yere sahip olan televizyonlar, tv ünitesi ile güzel bir şekilde konumlandırılmaktadır. En çok dikkat çeken mobilya olma özelliğini elinde tutan tv ünitesi modelleri bu nedenle özel olarak tasarlanmış ve de üretilmiştir.

tv-unitesi-2

Özellikle Lupo Home tarafından ince işçilik ve deneyimle hazırlanan tv ünitesi modelleri birbirinden farklı çeşidi ile hayal ettiğinizden çok daha fazlasını sizlere sunmaktadır.

Trend Tv Ünitesi Modelleri

Her sene, bir önceki seneye göre daha büyük bir değişim içine giriliyor. Gerek mobilyada gerekse de dekorasyonda yaşanan bu farklılık insanların ev dekorasyonlarına da yansıyor diyebiliriz. Hele bir de tv ünitesi gibi, devamlı değişim ve gelişim içinde olan mobilya modelleri, konfor alanlarınızda farklı bir bakış açısı ile sizler ile buluşuyor.

tv-unitesi-modelleri

Lupo Home firması, dünya trendlerini yakından takip ederek size en uygun olan mobilya modelini tasarlayarak üretmekte olan bir firmadır.

Trendleri takip ederek tasarımlarını bu yönde hazırlıyor.

 Geçen yıldan farklı olarak bu yıl daha retro ve daha vintage mobilya modelleri hayatımıza girdi. Geçmiş olan özlem ve nostaljinin anlaşılmasının sebep olduğu bu akımların tv ünitesi modellerindeki yansıması şömineli tv ünitesi olarak karşımıza çıkıyor.

somineli-tv-unitesi-1

Şömine görünümlü tv ünitesi, elektrikli şömineli tv ünitesi ve daha birçok farklı modeldeki tv ünitesi modelleri için Lupo Home firmasını Masko’da ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bulunduğu ortama şık bir hava katan şömineli tv ünitesi modelleri kişiye özel tasarım seçenekleri ile Lupo Home mağazalarında.