Kadın genital organları pelvik bölgede yer alır ve hassastır. Dış tarafta vulva bulunur ve labia majör ile labia minörden oluşur. İç ve dış dudaklar yaş, hormon ve cinsel ilişki sıklığına bağlı olarak sarkabilir ya da renk değişikliğine uğrayabilir. İç çamaşırında havasız ortamda genital organların enfeksiyona açık hale gelmesi muhtemeldir. Bunun önlenmesi için iç çamaşırlarının hava alan pamuksu yapıda tercih edilmesi ve sık değiştirilmesi önemlidir. Ayrıca bölgenin düzenli ve sık aralıklarla temizlenmesi, kıllardan arındırılması da enfeksiyonu, kararmayı önler.

Genital bölgeler yapılan her işleme karşı kararırsa lazerle beyazlatılması mümkündür. Genital bölge beyazlatma lazer haricinde çeşitli krem ve losyonlarla da sağlanabilir. Ancak bu yöntemlerin etkisi oldukça düşüktür. Lazer ışınları amaca yönelik uygulandığı için birkaç seansta hasta istediği görünüme kavuşacaktır.

Cinsel birleşme sırasında kadınların kendilerine olan özgüvenleri daha fazla olsun diye bölgenin temiz ve beyaz olması önemlidir. Birçok kadın partnerine karşı daha hoş görünmeyi tercih ettiği için vulva kararmalarında kesin çözüm arar. Her ne kadar temiz tutulsa da gün içinde sürekli kapalı kaldığı için renk değişiklikleri olması normaldir. Uzman hekimler renk değişiklikleri ile kararmaların bazı kadın vücutlarında olası fizyolojik durum içerisinde olduğunu dile getirir. Ancak lazerle genital bölge beyazlatma vajeninde kararma olan kadınların tercihleri arasında güvenilir ve net sonuçları alındığı bir yöntemdir.

Kimler Lazerle Genital Bölge Beyazlatma İşlemi Yaptırabilir?

Lazerle genital bölge beyazlatma için öncelikle hekim kontrolünden geçmek gerekir. Eğer uzman hekim genital bölge florasını değerlendirip enfeksiyon durumu olmadığını söyler ve lazer olmanıza izin verirse bu durumda size gereken bilgiyi verecektir. Lazer ışınları bölgeye uygulanır ve işlem birkaç seans içerisinde sonlanır. Genital bölgesinde çeşitli nedenlerden dolayı kararma yaşayan kadınlar psikolojik durumlarını ve cinsel hayatlarını olumsuz yönde etkilememesi için genital bölge beyazlatma işlemi yaptırabilir. Öncesinde iyi bir araştırma yapılmalı ve işinde uzman hekimlere muayene olunmalıdır.

Lazerle Genital Bölge Beyazlatma Fiyatları

Lazerle genital bölge beyazlatma fiyat seçilen lazer cihazına ve beyazlatılacak bölgenin yapısına göre değişiklik gösterir. Bu nedenle hem genital bölgenin zarar görmemesi hem de uygun fiyatlara lazer tedavisi almak için doğru yöntemlerin kullanılması gerekir.