​​​​​​Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi iş birliğiyle düzenlenen 2. Denizli Opera ve Bale Günleri, dev bir organizasyonla sanatseverlerle buluşuyor.

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’nde yer alan binlerce yıllık Laodikeia Antik Kenti, klasik müziğin başyapıtlarından Ludwig van Beethoven’ın 9. Senfonisi’ne ev sahipliği yapacak.

Başkan Çavuşoğlu Babadağ’da Sahaya İndi! Yeni Bağlantı Yolu Turizme Can Verecek
Başkan Çavuşoğlu Babadağ’da Sahaya İndi! Yeni Bağlantı Yolu Turizme Can Verecek
İçeriği Görüntüle

Ücretsiz E-Biletler Erişime Açıldı

İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçılarının sahne alacağı ve dünyaca ünlü şef Alessandro Cadario’nun yöneteceği konser, 4 Eylül 2026 Cuma günü saat 21.00’de başlayacak.

Yaklaşık 70 dakika sürecek bu özel geceye katılmak isteyen vatandaşlar, ücretsiz e-biletlerini e-bilet.denizli.bel.tr adresi üzerinden temin edebilecek. E-bilet sahipleri, Laodikeia Ören Yeri’ne saat 19.00’dan itibaren ücretsiz giriş yapabilecek.

5 Farklı Noktadan Ücretsiz Ulaşım İmkânı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, konser alanına kolay ulaşım sağlamak adına saat 18.00 ile 20.00 arasında her yarım saatte bir ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Ücretsiz servislerin kalkış noktaları şu şekilde belirlendi:

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Önü
  • KYK Önü
  • Adalet Parkı
  • Bağbaşı Eski Belediye Binası Önü
  • Yenişehir Mahalle Muhtarlığı Önü

Katılımcılar İçin Önemli Hatırlatma

Antik kentin tarihi dokusu ve açık hava koşulları göz önünde bulundurularak, etkinliğe katılacak vatandaşların rahat ayakkabı ve kıyafetler tercih etmeleri tavsiye edildi.