Denizli Kızılcabölüklüler Vakfı Antalya’da Doğu ailesinin konuğu olarak iftara katıldı. Davette bulunan Kızılcabölüklüler Vakfı Antalya  Temsilcisi ve Antalya Denizlililer Derneği Başkanı Süleyman Doğu ve işadamı kardeşi İsmail Doğu’nun davetlisi olarak iftara katılan Kızılcabölük Belediye Başkanı A.Kadir Uslu ve vakıf yönetim kurulu üyeleri gece geç saatlere kadar sohbet etti.
Antalya Corner Park otel sahibi olan Süleyman Doğu ve kardeşi otomobil sektörünün önde gelen yatırımcılarından olan İsmail Doğu Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Abdurrahman Aykutlu ile Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdulkadir Uslu geleceğe yönelik yeni çalışma planları, projeler üzerinde görüşme imkanı da buldu. 

“AMAÇ KAYNAŞMA SAĞLAMAK”
Aslen kızılcabölüklü olan Doğu ailesi aradan geçen zaman içinde Antalya’ya yerleşerek  farklı sektörlerde söz sahibi olmayı başardı. Denizlililere ve Kızılcabölüklülere sahip çıkarak  kültür ve yardımlaşma amaçlı her türlü aktiviteyi kendilerine ait lüks otelde düzenlenen yemekli toplantılarda çözüm bulmaya çalışan Süleyman Doğu “Amaç birbirimizi yardımcı olmak. Burada hemşehrilerimizi  bir araya getirmeye çalışıyoruz” dedi.
 Geleneksel hale getirilen iftar yemeklerinde denizli Kızılcabölüklüler Vakfı yönetimi eksiksiz katılmaya özen gösterdi. Aile olarak katıldıkları iftar yemeğinde geniş menü ve bol ikramlar ile evsahipliğini en üst düzeyde gerçekleştirmeye çalışan Doğu ailesi  bölgenin ve Konyaaltı plaj bölgesinin sayılı otellerinden birine sahip.
Kızılcabölük Belediye Başkanı Uslu “Bu tür organizasyonlar birbirimizi daha  çok kaynaştırıyor. Amacımız uzaktakilere yakında tutabilmek. Bizlere ağırlayan Doğu ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.

MANEVİ DEĞERİ YÜKSEK
Kızılcabölüklüler Vakfı başkanı Abdurrahman Aykutlu “ Vakıf yönetimi olarak bizleri ağırlayan ve Doğu ailesine, Süleyman ve İsmail Abime çok teşekkür ederim. Bizden önce başkanlık yapan yöneticiler ve Doğu ailesi tarafından geleneksel hale getirilen bu iftar yemeğinde amaç  karşılıklı dostlukları pekiştirmek. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ve eşleri ile birlikte Denizli’den Antalya’ya  iftar için gelmenin manası pek ehemmiyet göstermese de özellikle Doğu ailesi ile vakıf yönetimi ve belediye Başkan ve meclis  üyelerimiz olarak  bir aile olarak iftarda buluşmanın manevi  ağırlığı çok yüksek. Bu nedenle Doğu ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
 İftar yemeği ve geç saatlere kadar süren  sohbetten sonra Vakıf Başkanı Aykutlu, Süleyman  ve İsmail Doğu kardeşlere gecenin anısına  plaket vererek teşekkür etti.