Denizlili gençlerin oluşturduğu Adlari Darbe, Dump, Hayaliz ve Kare As olmak üzere Anadolu Rock ağırlıklı 4 grup Açıhava Tiyatrosu’nda verdikleri konserlerle Denizlili gençleri coşturdu. 

Denizli'de müzikle uğraşan gençleri bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Müzik Kulübü'nü bünyesinde yer alan gruplar verdikleri konserle gençleri coşturdu.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Müzik Kulübü üyeleri bu yıl üçüncü konserlerini Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdi. Kentte müzikle uğraşan gençleri bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Müzik Kulübü'nün organizasyonunda düzenlenen konserde, toplam 4 grup sahne aldı. Adlari Darbe, Dump, Hayaliz ve Kare As olmak üzere 4 ayrı gurup Anadolu Rock ağırlıklı olmak üzere çeşitli tarzlarda şarkılar söyledi. Müzik dolu bir gece yaşayan Genç Denizli Müzik Kulübü ise üçüncü konserlerini vermenin mutluluğunu yaşadı. Grupların söylediği şarkılarla coşan gençler unutulmaz bir gece yaşadı. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayıp, sosyal ve kültürel hayatlarına zenginlik katmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesi kapsamında kurulan kulüplerin farklı etkinliklere imza atmaya devam edeceği kaydedildi.