Denizli Belediyesi, ücretsiz konser etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, ünlü sanatçı Sarp'ı, sevenleriyle buluşturdu.
Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde gençlerin doyasıya eğlenmesi için Çınar Meydanı'nda ücretsiz konser düzenledi.
Ünlü Sanatçı Sarp'ın hayranları ve rock müziğine gönül verenler, konserin başlamasına saatler kala meydanı doldurdu. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, çocuklar ve gençlerin katılımıyla düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere hediye verdi. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada, Türkler'in tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazdığını ve bu vatanın gençlere emanet edildiğini söyledi. Başkan Zolan tüm gençlerin bayramını kutladı.
Daha sonra sanatçı Sarp, sahnede yerini aldı. Sarp, gitarını alıp şarkılarını söylemeye başlamasıyla, heyecan doruğa ulaştı. Birbirinden güzel şarkılarını sevenlerine seslendiren Sarp, gençlere unutulmaz bir bayram hediyesi verdi.
Yaklaşık 2 sat süren konserde, gençler gönüllerince eğlendi.
Denizli Belediyesi'nin ücretsiz düzenlediği konser etkinliklerinin artarak devam edeceği bildirildi.