Yaşamlarının bir bölümünde Denizli’nin Bozkurt ilçesinde bulunan ve şu an Ankara’da yaşayan seramik sanatçısı gönüllerinde biriktirdiklerini yine gönüllerindekilerle paylaşmak için, eserlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi, Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergileyecekler.  

Çalışmalarını kendi atölyesinde sürdüren ve eserleriyle yurtiçi ve yurtdışı birçok karma sergi ve fuarda yer alan Ayşen Dinç, en son kişisel sergisini geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul’da Bahariye Sanat Galerisinde açtı. Oktay Aslantaş ise, daha önceleri Ankara’da açtığı kişisel sergi ve katıldığı karma sergilerden sonra yeniden suluboya ile çalışmanın keyfini, sanatseverlerle, sevdikleriyle paylaşacak olmanın heyecanı ve gururu içerisindeler.

17 Aralık’ta Denizli Büyükşehir Belediyesi, Turan Bahadır Sergi Salonu’nda ki sergi saat 17.30’da açılacak olan sergide Ayşen Dinç’in Anadolu Mitolojisi ve Kültüründen beslenen özgün seramiklerini, Oktay Aslantaş’ın dokulu, yumuşak suluboya resimlerini sergileyip, beğeniye sunacaklar.

Bozkurtlu Sanatçılardan Sıra Dışı Sergi

Bozkurtlu Sanatçılardan Sıra Dışı Sergi

Bozkurtlu Sanatçılardan Sıra Dışı Sergi