Denizli’de aralarında daire müdürleri, gazeteciler ve öğrencilerin de bulunduğu 20 kişilik grup, Siirt’te düzenlenecek olan Veysel Karani’yi anma etkinliğine katılacak. 
Denizli ve Siirt Valiliği ile Denizli ve Siirt Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği geziye Denizli’den 20 kişi katılacak. Aralarında daire müdürleri, gazeteciler ve öğrencilerin bulunduğu 20 kişilik grup Cuma günü sabah saatlerinde Denizli’den İzmir’e daha sonra da uçakla Diyarbakır’a gidecek. Siirt’e karayoluyla geçecek olan grup Siirt Öğretmen Evi’nde misafir edilecek. Cumartesi günü tüm gün Siirt’in önemli merkezlerini gezecek olan grup Pazar günü ise Veysel Karani’yi anma etkinliğine katılacak.
Etkinlikle ilgili açıklama yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, "Denizli ve Siirt Valiliği ile Denizli ve Siirt Gazeteciler Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği bu etkinlik için ben emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu etkinlikle hem İslam dünyasında önemli bir yeri olan Veysel Karani’yi anma etkinliğine katılacağız hem de Siirt’in önemli yerlerini gezme imkanına kavuşacağız. 20 kişilik ekiple bu etkinliğe katılıyoruz" dedi.