Ev dekorasyonu yapmak oldukça kolay bir iş olarak görülse bile tüm ayrıntıları ince bir şekilde işlemek ve aynı zamanda da tüm dekorasyon ürünlerini bir arada kullanmak oldukça zor bir iş.

yemek-odasi-takimlari

Ancak Polo Mobilya, bu zor iş için alanında uzman iç mimarlar ile çalışarak hayal etmiş olduğunuz ev dekorasyonunu sizlere sunuyor ve sizin için özel olarak projeler hazırlıyor. Sizler de uzman iç mimarlar ile çalışarak size özel projelendirmeler yapılmasını sağlayabilirsiniz.

koltuk-takimi-7

Koltuk takımı modelleri size özel olarak seçilmektedir.

Koltuk takımı, ev dekorasyonları için en önemli parçasıdır. En önemli mobilya grubu olan koltuk takımı modelleri, salon ve oturma odası dekorasyonlarında özel olarak seçilmelidir. Seçilen koltuk takımı da istediğiniz dekorasyon türüne uygun olmalıdır.

Yemek odası takımları, artık salon dekorasyonlarının ayrılmaz bir parçası.

Eskiden yemek odası takımları için özel olarak ayrılan alanlar artık salon ve oturma odalarına taşındı. Salonların ve oturma odalarının içlerinde olan ve bu alanlardaki bir yer ayrılan yemek odası takımları, koltuk takımı modelleri ile uyumlu bir halde dekore edildiği zaman mükemmel bir tasarıma sahip olmanıza sebebiyet verecektir.

Örneğin modern bir şekilde hazırlanmış olan koltuk takımı dekorasyonu için seçeceğiniz ahşap yemek odası takımı, mükemmel bir tamamlayıcı olacaktır.

Polo Mobilya, koltuk ve yemek odası uyumunu önemsiyor.

 Birbirinden bağımsız mobilyaların uyumsuzluğundan çok birbiri ile tarz olarak uyan mobilya modellerinin uyumundan oluşan Polo Mobilya koleksiyonları, konfor alanlarınızı daha şık bir yer haline getirmenize sebebiyet verecek.

masko-11

Masko Mobilya Kenti’nde bulunan Polo Mobilya firmasını ziyaret ederek modern mobilya modelleri ve modern dekorasyon ürünleri hakkında daha detaylı bilgi alabilirsininiz.