HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Lider Kırşehirspor ile ikinci sıradaki Erokspor ile 4.sıradaki Altındağ Belediyespor’un berabere kalıp, 2’şer puan kaybettikleri haftada, liderle puan farkını 3’e düşürme fırsatını kaçıran Kızılcabölükspor, 44 puanda kalıp, 3.sırada ki yerini korudu.

Bu sezon evinde ki 13 maçta 32, deplasmanda ki 14 maçta 12 puan toplayan sarı kırmızlılar, farklı görüntü çizdi. Evinde 33 gol atıp 12 gol yiyen Mekik, deplasmanda ise kayboldu ve 18 gol atıp kalesinde 19 gol attı.

kızılcabölükspor

Teknik Direktör Ali Yalçın, deplasmanda adeta basiretlerinin bağlandığını belirterek, “51 golle 3.ligin en çok gol atan takımıyız ama, deplasmanda bu gollerin 3’te birini atmışık. Sakatlıkları süren 3 önemli isimden yoksun çıktığımız maçta Alibeyköyspor’a karşı 8 net gol pozisyonunu cömertçe kaçırdık ve duran toptan talihsiz bir gol yedik. Kaleci Ulaş’ın ayağı kaydı. Topu son anda tokatlamasına rağmen, gole engel olamadı. Gol öncesi mutlak penaltımız verilmedi. Neticesinde farklı kazanacağımız maçı kaybettik. Üzgünüz” dedi.

Liglerin bitmesine 7 hafta kala Kızılcabölükspor 28.hafta evinde 47 puanla 2.sıradaki Esenler Erokspor’la 24 Mart Pazar günü karşılaşacak.