HABERDENİZLİ.COM/SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Kızılcabölükspor’un Mühendis Teknik Direktörü Serkan Görgeç, kolları sıvadı. 2010’da Makine Mühendisliği diplomasını alan Görgeç, Kızılcabölükspor’da yeni sezonun kadro mühendisliğini yapmak için mesaiye başladı. 
Denizli’yi 3.Lig’de 6 sezondur temsil eden Kızılcabölükspor’da yeni yapılanma ile teknik direktörlük görevine getirilen Elit A Lisansına sahip 43 yaşında ki Teknik Direktör Serkan Görgeç, aynı zamanda diplomalı makine mühendisi. İlk kez Kızılcabölükspor’da Teknik Direktörlük yapacak olan Görgeç, Teknik Direktör Hasan Şermet’in ekibinde yıllarca yardımcı antrenör olarak Denizli BBSK, Kızlcabölükspor ve Karacabey Birlikspor takımlarında görev aldı. 
Öncelikle yardımcılarını belirleyecek olan Görgeç, “ Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran’ın geçen sezon başında da benimle ilgili çalışma planı vardı. O dönem olmadı ama nasip bu sezonaymış. Yine teklifte bulundu. Ben de çalıştığım ekipten gerekli izni aldıktan sonra, rotamızı tekrar Denizli’ye çevirdik. Osman Duran Başkanımızla 5-6 yıl Kızılcabölükspor’da, 1 yılda Denizli BBSK’da beraber çalışmışlığımız var” dedi.
Türk Futboluna yeni isimler kazandırmaya yönelik plan ve program içine giren Kızılcabölükspor’un bu yönde ki çalışmalarına ışık tutmak için çalışacaklarını kaydeden Görgeç, “ Eski takım arkadaşlarım ile bir yerlere gelmek isteyen isimlerle görüşüyorum. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben dahil 4 kişilik bir teknik ekip oluşacak. 3-4 gün içinde ekibi oluştururuz. Ondan sonra da iç transfere yönelip, gidecek kalacak isimleri belirleyeceğiz” diye konuştu.