HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

TFF 3. Lig 2.Grup 32. Hafta maçında 41 puanla 11 sırada ki Osmaniyespor’u konuk edecek olan 49 puanla 4.sırada ki Kızılcabölükspor’da hedef mutlak 3 puan. Sarı kırmızılılar’da sakatlığı süren Mustafa Altun oynamayacak. Teknik Dirtektör Ali Yalçın, ligde ki son 3 maçın ikisini üst üste içerde oynayacaklarını belirterek, öncelikle play off’u garantilemek istediklerini söyledi. 
Takım olarak tamamen Osmaniyespor maçına kilitlendiklerini belirten Yalçın, “ Hafta başından bu yana yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürdük. Tamamen Osmaniyespor maçına odaklanmış durumdayız. Play-off yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. İç sahada puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Oyuncularıma güveniyorum. Tüm taraftarlarımızı pazar günü Kızılcabölük Stadı’na bekliyoruz. En çok taraftarlarımıza ihtiyacımız olan maç Osmaniyespor maçı. Onların desteği ile sahadan 3 puanla ayrılacağız. Galibiyeti onlara armağan etmek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.

MAÇIN HAKEMİ AYDIN’DAN
Kızılcabölük Stadı’nda yarın Saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı Aydın Bölgesi C Klasmanı Hakemi Eren Özyemişçioğlu yönetecek.

Kızılcabölükspor, Osmaniyespor’a Hazır

Kızılcabölükspor, Osmaniyespor’a Hazır

Kızılcabölükspor, Osmaniyespor’a Hazır

Kızılcabölükspor, Osmaniyespor’a Hazır