HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (ÖZEL HABER)

TFF 3.lig 3.grupta 4 maçlık galibiyet hasretine Düzcespor’u deplasmanda 3-1 yenerek son veren Kızılcabölükspor, bitime 3 hafta kala play off  için önemli avantaj sağladı.

Teknik Direktör Ali Yalçın, burnu kırıldığı için ameliyat olan Ali Helvacı ve sakatlığı süren Mustafa Altun’un yanı sıra, sarı kart cezalıları Ersin, İlyas ve Emre Sağlık’tan yoksun olarak 5 eksikle çıktıkları maçta Düzcespor’a karşı yenik duruma düşmelerine karşın maçı çevirmeyi bildiklerini söyledi.

3 haftadır hakemlerin Kızılcabölükspor aleyhine penaltı verdiklerinin altını çizen Yalçın, Düzce’de de Balıkesir Bölsesi hakemi Ahmet Balkan’ın 18.dakikada uydurma penaltıyla yenik duruma düşmelerine karşın, kaptan Taygun ile 40.dakikada beraberliği sağlayıp, devreyi 1-1 kapattıklarını söyledi.  Yalçın “2.yarı mükemmel top oynadık. 56’da Gökhan Özer ve 84’de Cihat Kahraman’ın golleriyle maçı 3-1 kazanarak, ligde son 3 haftaya girilirken, play off yolunda önemli avantaj sağladık. Kalan 3 maçın 2’sini içerde oynayacağız. Avantajı koruyup, play off’u garantilemek istiyoruz” dedi. Evinde Osmaniyespor ile Ofspor’u konuk  edecek olan Mekik, son maçında Pazarspor deplasmanına gidecek.

Kızılcabölükspor Avantajı Yakaladı

Kızılcabölükspor Avantajı Yakaladı

Kızılcabölükspor Avantajı Yakaladı