HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in 26 Mayıs Pazar günü Olağan Kongreye gidecek olan Kızılcabölükspor’un mali durumuna bakıp devralacaklarını açıklaması üzerine Kızılcabölüksppor Başkanı Osman Duran, “Herşey şeffaf. Gelip bakabilirler” dedi.

Denizli spor kamuoyunda aylardır konuşulan 3.Lig takımı Kızılcabölükspor’un Denizlispor’a pilot takım olarak yeşil siyahlı takımın bünyesine gireceği konusu sezonun bitmesinin ardından yeniden gündeme geldi. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, 26 Mayıs Pazar günü Olağan Kongreye gidecek olan Kızılcabölükspor’u devralacaklarını ve sarı kırmızılı kulübün mali durumunun inceleneceği şeklinde net konuşması kafalarda ki soru işaretlerini netleştirdi.

denizlispor kızılcabolukspor

NASİPSE OLUR 
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in açıklamaları üzerine, “İnşallah hayırlısıysa olur. Niye olmasın. Kızılcabölükspor’un herşeyi şeffaf gelip inceleyebilirler. Bir aylık SSK borcu var. Onu da bu ay yatıracağız. Başka borcumuz yok” diye konuya açıklık getirdi.

denizlispor kızılcabolukspor

Daha önce bu konuda ki girişimleri hatırlatan Başkan Osman Duran, “Sayın Çetin ile daha önce yaptığımız görüşmede, kendisine yeniden görev almak istemediğimi söyledim. Bana, ‘Sen olursan olur bu iş. Sen olmadığın sürece ben Kızılcabölükspor’u almam. Senin kadar bu işten anlayan yok. Yoksa, Denizli BBSK gibi olur. Bunun vebalini üzerime alamam’ demişti. Sonra çıktı, TV’de ‘Osman Başkanla prensipte anlaştık’ dedi. Bunun üzerine kamuoyunda Kızılcabölükspor’un Denizlispor’a satıldığı algısı oluştu. Öyle bir durum yok. Proje gerçekleşirse, sadece pilot takım olacak Kızılcabölükspor. Zaten bizde kiralık olarak oynayan 3 futbolcuları vardı” dedi.

denizlispor

DAHA ÖNCEKİ BAŞKANLAR YAPAMADI
Başkan Duran, “Bugüne kadar Denizlispor’a gelen başkanlar şunu yapamadı. ‘Kızılcabölükspor bizim pilot takım’ ifadesini kullanmadılar. Bunu yapabilselerdi, daha farklı olurdu ve oynamayan futbolcular, başka kulüplere gidemezdi. Atakan, Altınordu’ya, Şevki Niğde Belediyespor’a gitti. Muhammet Enes ve Fatih gitti. Bunlar yetenekli isimler. Yeşil siyahlı yönetim, A takımda yer bulamayan genç futbolculara ‘Başka takıma gidemezsin. Kızılcabölükspor’da oynayacaksın şartı koymalı ki, yeteneklerimiz kaybolmasın” diye konuştu.