HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Denizlispor'un kare ası Mehmet Akyüz, Recep Niyaz, Ziya Alkurt ve Burak Çalık'tan oluşan ileri dörtlüsü bu sezon 28 gol atarken, profesyonel liglerde Denizli’nin diğer temsilcisi Kızılcabölükspor’un 3 silahşörü Oğuzhan Türkmen, Samet Dağlı ve Gökhan Özer, 27 gole ulaştı. Sarı kırmızılıların Yeni Orduspor’u 3-1 yenerek çıkışa geçtiği maçta, 3 golde de imzası bulunan üçlü, performanslarıyla parmak ısırtıyor.

Takımın en golcü ismi olan ve ara transferde birçok teklif alan 31 yaşında ki Oğuzhan, ligin 2.yarısı 3.hafta golle tanıştı ve oynadığı 18 maçta 12 gole ulaştı. Grubunda gol krallığı’na koşan Oğuzhan, 13 golle en çok gol atan Sultanbeylisporlu Anıl Gir’i 1 gol eksikle, 2.sırada takip ediyor.  

Gökhan bir döndü, pir döndü
Sakatlık nedeniyle uzun süredir oynamayan 29 yaşındaki tecrübeli isim Gökhan Özer ise ligin 2.yarısına kaldığı yerden devam etti. 19 maçta görev alan Gökhan, Çatalcaspor’dan sonra, Yeni Orduspor’u da boş geçmeyerek 8 gole ulaştı.

Bu sezon 19 maçta oynayıp hepsinde ilk 11’de başlayan 25 yaşında ki Samet Dağlı’da, Gökhan Özer gibi son 2 maçta 2 gol kaydetti. 7 gole ulaşan Samet Dağlı, Kızılcabölükspor’da 2.sezonu yaşıyor.  

41 kere Maşallah
Teknik Patron Ali Yalçın, “TFF 3.lig’de ki 3 grup içinde 41 golle en çok gol atan takım olmamıza katkı koyan başta golcülerimiz olmak üzere, tüm sporcularımıza 41 kere maşallah diyorum. Nazar değmesin inşallah” dedi. Sarı kırmızlıların attığı 41 gol’de 10 futbolcunun imzası bulunuyor. 41 golün 27’sini iç sahada kaydeden Mekik, dış sahada ise 13 gol’de kaldı.

Mekik, geçen sezon ise 20.hafta itibariyle 36 gol atıp, 25 gol yemişti.