Kırıkkale'de haber denildiğinde akla gelen ilk site olan gundem71.com'da haberden, magazine, spordan, siyasete kadar birçok kategoride binlerce haber bulunuyor.

Gündem 71 Kırıkkale ilinde hizmet veren siteler arasında en çok okunan haber sitesidir. Kırıkkale ile ilgili olan tüm gelişmelere bu site üzerinden anlık olarak ulaşabilirsiniz. Sitede Kırıkkale haber içeriklerinin yanı sıra ülke gündemine de damgasını vuran olayları Gündem 71 sitesi üzerinden anlık ve güncel olarak takip edebilirsiniz.

gundem71.com sitesinde Kırıkkale ilinde meydana gelen ve halkı ilgilendiren tüm konularda anlık olarak haber paylaşımı yapılmakta olup güncel bilgi siz değerli okurlara sunulmaktadır. Site tasarımı oldukça sade bir yapıda olup site ana sayfası üzerinde haber içeriğinin yanı sıra hava durumu, nöbetçi eczaneler, trafik durumu, vefat edenler gibi birçok eklenti bilgilerine rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Böylece bu site ile birlikte farklı bir internet sitesine ihtiyaç kalmadan gerek Kırıkkale son dakika haberleri gerekse de diğer bilgilere hakim olabilirsiniz.

Gündem 71, Kırıkkale’den Türkiye’ye Açılan Pencere sloganı ile yayın yapmakta olup tam da bu amaçla Kırıkkale haber kategorisi dışında Teknoloji, İpucu, Medya Tv gibi birçok kategori üzerinde bulunan binlerce farklı ve siz değerli okurlar için özel olarak hazırlanmış içerikleri ile sloganının amacına ulaşmış ve Kırıkkale ilini ülkemize ve hatta Dünya’ya duyurmayı başarmıştır.

KIRIKKALE'NİN ALANINDA LİDER HABER SİTESİ; GUNDEM71.COM

Kırıkkale Son Haber Medya Grup bünyesinde 2019 yılında Oğuzhan Ünver tarafından hayata geçirilen gundem71.com haber sitesinde profesyonel ekibi ile birlikte kurulduğu ilk günden bu yana Kırıkkale iline yakışır bir haber sitesi olmayı başarmış Kırıkkale halkı tarafından gerekse diğer bölge halkı tarafından doğru haberin merkezi olarak gösterilen bir site olma yoluna devam etmektedir. Yenilenen altyapısı ile Gündem 71 her geçen gün kendi altyapısı ve teknik ekipmanını güncelleyerek gücüne güç katmaya devam etmektedir.

Kırıkkale siyaset haberleri, Kırıkkale Spor haberleri yanı sıra teknoloji haberleri, ipucu gelişmeleri ve biyografiler gibi kategorilerde rakip sitelere fark atarak kendi alanında lider olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Gündem 71, objektif ve şeffaf habercilik politikalarına sıkı sıkıya bağlıdır. Tarafsız yayıncılık ile yalnızca gerçeği, iyi veya kötü haber ayrımı yapmaksızın okurlarına ulaştırır.