Kedi mamalarının fiyatlarını etkileyen birçok unsur vardır. En önemli unsur ise marka ve üreticidir. Aynı kiloda, benzer özelliklerde üretilen mamalar arasında dahi fiyat farkı olabiliyor. Bunun temel sebebi markanın yani direkt mamayı üreten firmanın farklı oluşu bulunuyor. Ayrıca mamanın kalitesi gibi unsurlar da kedi maması fiyatlarını önemli derecede etkilemektedir.

Markanın ve mama kalitesinin yanı sıra ekonomik unsurlar da kedi mamalarının fiyatlarını etkiler. Kedi mamalarının üreticinin belirlediği fiyatın yanı sıra üzerine eklenen vergiler ile satışa sunulması daha yüksek fiyatlar ile alıcıya ulaşması anlamına geliyor. Bu durumun özellikle kedi sahipleri için ne kadar dezavantaj yaratabileceğini biliyoruz ve bu sebeple de 1 e ticaret firması olarak en uygun fiyatlara müşterilerimize sunmaya çalışıyoruz.

Kedi Maması Fiyatlarında İçerik Unsuru  

Kedi mamasından fiyatlarını etkileyen birçok detay bulunuyor. Bütün bu detaylar fiyatlandırma üzerinde önemli bir rol oynuyor. Mamanın içeriği ve mamanın içerisinde kullanılan ekstra vitamin ya da mineral var ise bu da fiyatın daha yüksek olmasını sağlıyor. Bütün bunlar demek oluyor ki bir kedi maması üretilirken içerisine eklenen her bir madde ve değer kedi mamasına fiyatını etkilemektedir. Bütün bunların yanı sıra markanın kendi biçtiği değer, markanın pazar yerindeki değeri ve bilinirliği de mama fiyatını etkiliyor. Müzik kedi maması ne kadar sağlıklı ise fiyatları da o kadar değişkenlik gösterebilir.

Genellikle kedi mamasının içerisinde daha az yararlı maddeler bulunuyor ve zararlı maddelere daha yüksek yer veriliyor ise fiyatlar da düşük olmaktadır. Kedi maması fiyatlarının değişkenliğini etkileyen bu unsurlar arasında tabii ki her zaman aynı formül geçerli olmuyor. Hem marka değeri yüksek. Hem içeriği oldukça kaliteli ve sağlıklı olan, aynı zamanda uygun fiyata satılan mamalar da var. Bu sebep ile kedi maması alırken kesin yargılardan kaçınılması ve kediniz için hangisi daha yararlı ise olmamanın tercih edilmesi çok daha sağlıklı bir yöntemdir.

Kedi Maması Fiyatında Marka Değeri

Yukarıda bahsedilen formül marka değeri için de geçerlidir. Yüksek kaliteli 1 markaya sahip olan ve aynı zamanda içeriklerinde de çok daha sağlıklı mamalar bulunan firmalar daha yüksek fiyatlı satış yapabilmektedir. Ancak bu durum bütün markalar, üreticiler ve mamalar için geçerli değildir. Birçok yüksek kalitede üretilen marka ve mama daha düşük fiyatlara da satılabilir. Bu durum ilgili markanın ve üreticinin kendi fiyat politikası doğrultusunda belirlenen bir unsurdur.

Ayrıca şu da unutulmamalıdır ki mama hazırlandıktan sonra üreticilerin yanı sıra aracılar da devreye girer. Dolayısıyla aracıların devreye girmesi fiyatlar üzerinde farklı şekillerde etki edebilmektedir. Bizler en yüksek kaliteli markaların mamalarını dahi müşterilerimiz için uygun fiyatlar ile satıyoruz. Dönem dönem başlattığımız kampanyalar ve indirimlerden yararlanmak için internet sitemizi takip edebilir ve buradan alışveriş yapabilirsiniz.

Kedi Mamasının Fiyatını Belirleyen Diğer Etkenler

Kedi mamasının fiyatını belirleyen diğer unsurları şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Marka değeri

·         Mama kalitesi

·         Mama içeriği

·         Satıcı

·         Aracı

·         Döviz kurları

·         Genel ekonomik durum

·         Mamanın ek özellikleri

·         Mamanın sağlık sorunları için özel olarak üretilmesi

·         Mamanın vitamin ve mineral dengesi

·         Mamanın organik ve doğal olup olmaması

·         Hangi yaş aralığındaki kediye alındığı

·         Mamanın tüy sorunu gibi sorunlara odaklanıp odaklanmadığı

·         Mamanın içinde yer alan protein kaynağı ve protein oranı

·         Mama türü (ödül, ıslak, yaş)

·         Mamanın gramajı

Yavru kedi maması fiyatları başta olmak üzere tüm kedi maması fiyatlarını etkilemektedir.

Yavru Kedi Maması Fiyatları Ne Kadar?

Yavru kedi mamaları için hazırlanan özel içerikler vardır. Tüm bu içerikler ise fiyatları etkiler. En yüksek kalitede bir mama almak hem de yavru kedi mamasına devam etmek istiyorsanız kaliteli bir mamayı tercih etmelisiniz. Bu durumda güvenli, kaliteli ve bilinen markalara yönelmek her zaman daha iyidir. Yavru kedi mamasının fiyatlarını belirleyen birçok unsur vardır. Ek takviyeler gibi unsurların da eklenmesi ile fiyatlar değişiklik gösterir.

Yetişkin Kedi Maması Fiyatları Ne Kadar?

Yavru kedi mamasını da olduğu gibi yetişkin kediler için hazırlanan mamalarda da fiyat farkları olabilir. Bu fiyat farkları hem markaların birbirinden değişik olması hem de mamaların içeriğinin değişmesi gibi sebeplerden kaynaklanır. Yetişkin kedi mamalarının fiyatları internet sitemizde her bütçe için uygun olacak şekilde kurgulanmıştır.

Yaş Mama Fiyatları Ne Kadar?

Yaş mamaların satışları ile kuru mamaların satışları birbirinden farklıdır. Kuru mamalar genellikle kilo bazlı satılırken, yaş mamalar gram şeklinde satışı yapılan ürünlerdir. Dolayısı ile yaş mama alırken fiyatları etkileyen unsurların başında gram yer alırken, aynı zamanda içerik ve marka da yine fiyat noktasında önem taşır.

Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Kedi Mamaları

Internet sitemizde ve çevrim içi kataloğumuzda yer alan mamalar uygun fiyatlıdır. Müşterilerimize ve kendilerine her zaman daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Dolayısı ile en kaliteli mamaları en uygun fiyatlar ile satışa sunuyoruz. Orijinal olan bu mamalar kendi paketleri ile adresinize teslim ediliyor. Kısa sürede adresinize ulaşacak mamalar, güvenle paketlenerek kargoya veriliyor. Proplan kedi maması gibi yüksek kalite ile hazırlanan ve içeriği zengin olan mamaları internet sitemizde hem düşük fiyatlar hem de yüksek gramajlar ile satışa sunuyoruz.