Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı 365 oda ve borsada yasal seçim süreci başlarken, bin 500 üye, 17 meslek komitesinden 37 meclis üyesinin Denizli Sanayi Odası’nın kaderini belirleyeceği seçim 4 Ekim 2022’de gerçekleşecek. Seçim takviminin açıklanmasının hemen ardından adaylığını güçlü bir şekilde kamuoyu ile paylaşan Aslı Tekstil Yönetim Kurulu üyesi, DSO Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, seçim süreci ve hedefleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  10 yıldır Denizli Sanayi Odası çatısı altında görev yapan, son 4 yıldır da Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Selim Kasapoğlu, öncelikle gerçekleştirilecek seçimde kim kazanırsa kazansın kaybeden olmayacağına inandığını söyledi.  Kasapoğlu, “ Sanayi şehri Denizli’mizde sanayicilerin çatı örgütü Denizli Sanayi Odası’nın şehrimizin en aktif, en etkin kurumu olması adına heyecanlı ve çok hevesli bir ekiple yola çıktım. Bu süreçte ve sonrasında da ayrıştırmadan, bir ve bütün olarak, kırgınlıklara mahal vermeden, gerginliklere izin vermeden bu süreci yaşayacağız. Denizlili sanayicimiz, üyelerimiz kararını verecek. Bana göre kaybedeni olmayan bir seçim olacak. Seçimi kim kazanırsa kazansın;  Denizli kazanacak, Denizli Sanayisi kazanacak” ifadelerini kullandı.

“Sen, ben, o olmayacak, biz olacağız”

Ortak akıl ve fikir alışverişinin en önemli dayanakları olduğunu belirten DSO Başkan adayı Selim Kasapoğlu, özellikle kentte yer alan genç iş insanlarına yönelikte özel çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade ederek, “45 yaşındayım. Sivil toplum örgütlerinde ve Denizli sanayisinin gelişimi adına yaklaşık 20 yıllık tecrübemi,  bilgimi, birikimimi ve enerjimi Denizli için, Denizli sanayicileri için kullanmak istiyorum.  Denizli’deki işbirliği gücüne, genç sanayicilerin ideallerine ve büyüklerimizin engin tecrübelerine inanan biriyim. Bizim yönetim anlayışımızda sen, ben, o olmayacak. Biz olacağız. Bu şehre dair, kent sanayisine dair sözümüzü birlikte söyleyeceğiz. Birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.   
 Beraber olalım, ortak projeler yapalım 
DSO Başkan adayı Selim Kasapoğlu, Denizli Sanayi Odası’nda ortak bir amaç için bir araya gelerek, ortak hedef ve projeler için çalışmaları hayata geçirmek istediklerini söyledi. Kasapoğlu, “En büyük hedefim Denizli’de dayanışma kültürü ile beraber olup ortak projeler hazırlamak. Asla kırıp dökmeden el birliği ile bu süreci atlatacağız. Tüm üyelerimiz çok kıymetli, herkes Denizli’ye katkı sağlamak istiyor.  Biri kazanır, biri kaybeder. Kaybeden kazananın elini sıkar ve birlikte Denizli için çalışmaya başlar. Burada en önemli şey şehrin dayanışma kültürünü oluşturmaktır. Beraber olalım, ortak projeler yapalım. Denizli’yi Ankara’da güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Güçlü bir Sanayi Odası, yönetim kurulu ve meclisi olsun. Her sektörden arkadaşlarımız gidip Ankara’da problemlerini konuşabilsin. Denizli sanayisi etkin ve güçlü olsun” dedi.