Kanada’ya hangi amaçla seyahat edeceğinizden bağımsız olarak Kanada vizesi sahibi olmanız gerekmektedir.  Seyahat amacınıza bağlı olarak hangi kategoride başvuru yapmanız gerektiği farklılık gösterir.

 Kısa süreli seyahatleriniz için en uygun seçenek Kanada turist vizesi, eğitim alacaksanız öğrenci vizesi ya da Kanada çalışma vizesi başvurusu yapabilirsiniz.

 Sanılanın aksine Kanada vizesi sahibi olmak zor değildir. Sürecin doğru yönetimi ve adımların doğru atılması çoğu zaman vize neticenizi belirleyen en önemli unsurdur.

Kanada Vizesi Başvurusu

 Öncelikle ilk adım Kanada vizesi başvuru formunun doldurulmasıyla başlar. Formun içerisinde birçok soru sizi bekliyor. Seyahat amacınız, şahsi ve aile bilgileriniz gibi oldukça farklı soru mevcuttur. Bu soruların tamamına eksiksiz yanıt verilmelidir.

 Bununla birlikte istenilen evraklarında eksiksiz olarak hazırlanması gerekli. Çünkü Kanada Konsolosluğu yüz yüze görüşme gerçekleştirmez. Bunun yerine hazırlanan Kanada vizesi başvuru formu ve gerekli evrakları göz önünde bulundurarak değerlendirme gerçekleştirir.

Kanada Turist Vizesi

 Kanada’ya kısa süreli seyahatler için en uygun vize başvuru kategorisi şüphesiz Kanada turist vizesidir. Süreç Kanada vize başvurusu ile neredeyse aynıdır. Seyahat amacınızın doğru ifade edilmesi, evrakların ve Kanada vizesi başvuru formunun eksiksiz olarak hazırlanması büyük bir öneme sahiptir.

Kanada Kültür Merkezi İle Güvenle Başvurun

 Kanada vize başvurusu  yapmak deneyim ve güven gerektirir. Çünkü bu ciddiye alınması ve eksiksiz olarak tamamlanması gereken bürokratik bir süreçtir.

 Kanada Kültür Merkezi, 10 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimiyle Kanada vizesi başvurularınızı güvenle gerçekleştirmektedir.

Detaylı bilgi almak için: kanadakulturmerkezi.com/kanada-vizesi/