SOL Parti Denizli Milletvekili adayı Av. Kamil Doğan, “1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma günü yaklaşırken, özelleştirme ve kamu hizmetlerinin ticarileşmesiyle kurdukları rant düzeni dev bir mezarlığa dönüştü. Depremden sonra hayatı kurtaracak AFAD'ları günlerce ortalıkta görünmedi. Kızılay çadırları satmakla meşgul oldu. Diyanet'in evlatlıkla evlenilebilir fetvaları oldu, tarikatları Avrupa'nın peşine düştü. Bu iktidarın artık gitme vakti gelmiştir. 1 Mayıs’ta alanlarda, 14 mayısta sandıklarda olacağız.” dedi.

Tekstildeki işçilerin sendikalarda örgütlenmesi gerektiğini söyleyen Doğan, “Denizli de başta tekstil olmak üzere farklı sektörlerde çalışan on binlerce işçi var. Anayasal bir hak olan, işçilerin sendikalarda örgütlenmesinin önündeki tüm engeller kaldırılmalıdır. Bu yoksulluk düzeninde biraz daha rahat yaşayabilmek ve haklarını savunmak için işçiler kendi örgütlerini kurmalıdır. Bu rejimi ancak örgütlü bir toplum yener. Hiçbir inandırıcılığı kalmamış bu rejimi yenmeye kararlıyız. Bu kötülükler imparatorluğunu tarihe gömme zamanı gelmiştir. Bu artık tüm toplum için bir hayat memat meselesi, yaşamla ölüm kadar net bir tercihtir. Sokak sokak, fabrika fabrika yükselen itirazlarımızı önce 1 Mayıs'ta ülkenin dört bir yanında büyük bir meydan okumaya, 14 Mayıs’ta ise tek adam rejimini son vermeye ve hesaplaşmaya çağırıyoruz.” Dedi.

Halktan yana bir çıkış için 1 MAYIS'ta  SOL'da Yüreyelim 

Av. Kamil Doğan Denizlileri Mayıs’ta birlikte yürümeye davet ederek, “Başta eğitim ve sağlık olmak üzere kamu hizmetleri her yurttaşa eşit, kaliteli ve parasız ulaştırıldığı bir çözüm. Krize karşı herkese yurttaşlık desteğinin sağlandığı; süper zenginlerden alınacak servet vergisiyle ekonomik adaletin sağlandığı bir düzen. Halkın borç denetim komiteleriyle büyük müteahhitlere ihracat türünün ödemelerinin sonlandırıldığı, toplum kullanımlarına kullanılmamış 'tiksindirici borçların' ödemelerinin öğütlendiği halkçı ve toplumcu bir seçenek var. Bu seçeneği hep birlikte büyütmek için 1 MAYIS'ta Çınar meydanında buluşalım. Emeğin ve Özgürlüğün ülkesini kendi ellerimizle kurmak için birlikte yürüyelim!” dedi