Belediye Başkanı İsmail Yarımca’nın makamında gerçekleşen ziyarete Kale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erhan Kayğın, Hastane Müdürü Hasan İbanoğlu ve Kale Sağlık Hizmetleri yaptırma ve yaşatma derneği Başkanı Süleyman Kocabaş katıldı.
Kale Devlet Hastanesine katkılarından dolayı teşekkürlerini sunan Kayğın, yaptığı açıklama da “Hastane yönetimi olarak yaptığımız çalışmalarda Belediye Başkanımız İsmail Yarımca büyük emeği vardır. Verdiği desteklerle hastanemiz gelişmesinde yardımcı oldu. Gerek şahsı olarak gerekte belediye personeli olarak, hastanemiz ve ilçe halkımız olarak teşekkürü borç biliyoruz.”dedi.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Belediye olarak Kale Devlet Hastanesine desteklerimiz her zaman sürecektir. İlçe halkımıza faydalı olması için her çalışmaları yaparak hizmetlere devam edeceğiz. ”dedi.
Konuşmalarının ardından Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya ve Dernek Başkanı Süleyman Kocabaş’a Başhekim Kayğın tarafından teşekkür plaketi ve hastane müdürü İbanoğlu’ndan duvar saati takdim edildi.