AK Parti Denizli Milletvekili ve Kadın Gelişim ve Kültür Derneği (KAGED) eski Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Dalbudak'ın davetlisi olarak Ankara'ya gelen KAGED yönetimi iki gün süreyle birtakım temaslarda bulundu. 
  KAGED Yönetim Kurulu Başkanı Mehtap Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ilk gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Denizli Eski Belediye Başkanı olan AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ile bir araya geldi.'Konuklar dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi, Denizli'nin sorunları ve kadın istihdamıyla ilgili görüş alışverişinde bulundular.
Ardından TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek'i makamında ziyaret eden KAGED üyeleri, özellikle cezaevindeki kadınların sorunlarına çözüm bulunması konusunda görüştüler.. Meclis genel kurulunda eski bakan Sayın Nimet Çubukçu ve milli futbolcu ve İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ile de bir süre sohbet eden dernek yönetimi, ertesi gün TBMM'de öğle yemeğine katıldılar. İstanbul milletvekilleri Sayın Alev Dedegil ve sayın Belma Satır'ın da iştirak ettiği yemekte günümüz ve ülkemizdeki kadının durumu, sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin ile makamında görüşen KAGED üyeleri, sayın bakanın ülkemizde kadınların sorunlarına dair son gelişmeler ve bakanlığın çalışmaları hakkındaki bilgilendirmesinden sonra, söz alan dernek üyeleri yeni anayasa ile ilgili taleplerini sayın bakana arz ettikten sonra Ankara'dan ayrıldılar.