İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, Kale’de sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayicilerin talep ve beklentilerini dinleyen Tatık, Türkiye’de ekonomiden en çok sanayicilerin etkilendiğini belirterek, İYİ Parti iktidarında Denizli’nin sanayisinin gelişmesi ve gerekli ihtiyaçların karşılanması için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Tatık’a ilçe ziyaretlerinde İYİ Parti Kale İlçe Başkanı Ali Coşkun ve yönetimi eşlik etti.

Tatık, “Bizi Bu Ekonomik Krize Sürükleyenler Gereken Cevabı Sandıkta Alacak”

Her zaman sanayicinin yanında olacaklarını belirten İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, ilçenin sanayi alanındaki sorunlarını bizzat sanayi esnafından dinledi.  Elektrik faturası, dükkan kiraları ve akaryakıta gelen zamların esnafı perişan ettiğini belirten Tatık, “Bugün ülkemizin her yerinde, esnafımız elektrik faturaları ve dükkan kiralarından dert yanıyor. Bunun üzerine bir de akaryakıta gelen zamlar eklendiğinde sanayicinin mücadele edecek gücü kalmıyor.  Bugün bizleri bu ekonomik krizin içerisine sürükleyenler bundan sonra bu sorunları çözebilecek potansiyele sahip değiller. Bizler onlara gereken cevabı 14 Mayıs’ta sandıkta vereceğiz. 7’den 70’e herkesin ekonomiden dert yandığı Türkiye’de bizler vatandaşlarımıza çözüm olacağız. İYİ Parti iktidarında emekli, yaşlı, genç, kadın, erkek hiç kimse ekonomiyi ve geçim derdini konuşmayacak. Her geçen gün değer kaybeden Türk Lirası yeniden değerlenecek. Alnının teriyle, namusuyla çalışan vatandaşlarımızın sorunlarını biz çözeceğiz. İYİ Parti iktidarında Denizli’de tarih yazacağız” şeklinde konuştu.

Tatık, “Sanayicilerimizi Yüksek Fiyatlar Altında Ezdirmeyeceğiz”

Seçim süreci boyunca Denizli’yi karış karış gezen, sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, “Denizli’nin Kale’sinde esnaf dert yanıyor. Alın teriyle namusuyla çalışan sanayici artan maaliyetlerin faturaların ve zamların üstesinden gelemiyor. Ülke ekonomisini bu duruma getirenler şimdi vatandaşın karşısına çıkamıyorlar. Kötü ekonomi yönetimi, enflasyon ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar sanayicimizi çok zorluyor. İYİ Parti iktidarında esnafımızın işyeri kira ödemelerinde stopaj oranını sıfırlayacağız. Enerji sektöründe arz-talep dengesini bozacak teşvik ve sübvansiyonlar yerine bütçeden doğrudan maddi destekler vererek vatandaşları, sanayiciyi ve esnafı yüksek fiyatlar altında ezdirmeyeceğiz. Sanayi sektörünü üretime ve verimliliğe dayalı ekonominin önemli bir unsuru haline getirecek, imalat sanayinin milli gelir içerisindeki payını artıracağız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret ettiği esnaflar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, esnaflara bol kazançlar ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

kadir-tatik-2kadir-tatikkadir-tatik-1