Programına ilk olarak Güney’de başlayan Tatık, kekik üreticilerinin sorunlarını dinledi. Tatık, “İYİ Parti iktidarında dünyanın en büyük kekik üreticisi olan Denizli’de çiftçimizin ürettiği kekik elinde kalmayacak. Çiftçinin yüzünü güldüreceğiz” dedi.
14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalmasına rağmen sahada çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, Güney ve Sarayköy’de vatandaşlarla buluştu. Tatık programına ilk olarak Güney’de başladı. Tatık, Sarayköy’de kurulan pazaryerinde vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi. Güney’de ise kekik üreticilerinin sorunlarını dinleyen Tatık, İYİ Parti iktidarında kekik üreticilerinin yüzünün güleceğini belirtti.

Kadir Tatık, “Milletvekili Olduğumda İlk İşim Kekik Üreticisinin Sorunlarını Çözmek Olacak”

Kekiğin kalbi Güney’de üreticinin sorunlarını dinleyen Tatık’a vatandaşlar, dert yandı. Ana geçim kaynaklarının kekik olduğunu belirten vatandaşlar, “Bin bir emekle ürettiğimiz kekik elimizde kalıyor. Geçen yıl 30 liradan açılan piyasada şu an fiyatlar 16 lira bandında geziyor. Düşük fiyatlar yüzünden ürünlerimizi satamıyoruz.  Artan maaliyetler ve düşük fiyatlar bizleri perişan etti. Söz verip de bir daha buraya gelmeyen Milletvekillerini görmek istemiyoruz. Ülkemize taze kan lazım. Gerçekten çiftçinin yanında olan Milletvekillerimizi Meclis’te görmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Vatandaşların sorunları hakkında partisinin çözüm politikalarını aktaran Kadir Tatık, “Türkiye’de kekiğin yüzde 89,3’ü Denizli’de üretiliyor. Bu Denizli’nin ekonomisi için bulunmaz bir fırsat. Ama ne yazık ki çiftçimiz mağdur oluyor. Artan mazot fiyatları, gübre fiyatları ve elektrik faturalı üreticimizin belini büktü. Bizler bu sorunların farkındayız.  Size söz veriyorum! 14 Mayıs’tan sonra çiftçimizin sorunlarına çare olacağız.  Tarım sektöründe yaşanan sorunları temelden çözeceğiz. Ülkemizde çiftçi, emekli, işçi, genç, yaşlı, çocuk kısacası bu ülkede yaşayan herkes 14 Mayıs’tan sonra rahat edecek. Özellikle kekik üreticilerimizin sorunlarını asla görmezden gelmeyeceğiz. Milletvekili seçildiğimde ilk işim bu sorunları çözmek olacak” şeklinde konuştu.

Tatık “Vatandaşlarımızı Açlıkla Sınayan Bu İktidarla 14 Mayıs’ta Hesaplaşacağız”

Ziyaretine Sarayköy’de devam eden İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Tatık, vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Sarayköy’de sanayi sitesini ziyaret eden Tatık, esnafların sorun ve beklentilerini dinledi. Milletvekili seçildiğinde görevini hakkıyla yerine getireceğini belirten Tatık, “İYİ Parti olarak bizler bugüne kadar vatandaşımıza verdiğimiz her sözü tutmak için büyük mücadeleler verdik.  Önümüzdeki engelleri hep birlikte aşmaya çok az bir zamanımız kaldı. 14 Mayıs’ta alnının teriyle çalışan sanayicimizin hakkını alacağız. Gençlerimizin, çocuklarımızın, geleceğimizin kısacası bizden çaldıkları her şey için hesaplaşacağız.  Ülkemizin ekonomisini bu hale getiren ve vatandaşımızı açlıkla sınayan bu iktidarı 14 Mayıs’ta birlikte göndereceğiz. Kötü ekonomi politikalarını açıklamakta zorlananlarla, milletimizin aklıyla dalga geçenlerle 14 Mayıs’ta hesaplaşacağız. İYİ Parti iktidarında esnafımızın işyeri kira ödemelerinde stopaj oranını sıfırlayacağız. Enerji sektöründe arz-talep dengesini bozacak teşvik ve sübvansiyonlar yerine bütçeden doğrudan maddi destekler vererek vatandaşları, sanayiciyi ve esnafı yüksek fiyatlar altında ezdirmeyeceğiz. Sanayi sektörünü üretime ve verimliliğe dayalı ekonominin önemli bir unsuru haline getirecek, imalat sanayinin milli gelir içerisindeki payını artıracağız. İYİ Parti iktidarında Sarayköy İYİ olacak” ifadelerini kullandı.

Sarayköy Sanayi Esnafı Değişim İstiyor!

Sarayköy’de büyük bir coşku ile karşılanan Tatık’a vatandaşlar tam destek verdi. 21 yıllık iktidarın değişmesi gerektiğini ve ülkenin çıkmaza sürüklendiğini belirten vatandaşlar, “Bizim tek çaremiz Millet İttifakı! Meral Akşener’e ve İYİ Parti’ye çok güveniyoruz.

kekik-1-1kekik-2-1kekik-6