Sağlanan hizmetlerden danışanların fazlasıyla memnun kaldığı yadsınamaz bir gerçektir. Özellikle aile içi iletişim, yeni yaşantıları uyum, ergen ve yetişkin psikolojisi, depresyonun, agorafobi, anksiyete bozuklukları ve daha birçok sorunla baş etmenizi kolaylaştıran psikoloji merkezine gelerek kaliteli ve özgün hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Özellikle bireysel ve aile terapisi edinmek isteyen danışanlar için yenilikçi ve köklü bir hizmet sağlayan Nora Psikoloji, aile içindeki tüm sorunların etkili bir şekilde çözümlenmesini sağlamaktadır. Uzman psikologlar, yaşadığınız tüm problemlerin kökenine inerek sorunun kaynağı ile ilgilenecektir. Nora psikoloji merkezinde sağlanan çalışmalar danışanların tavsiyeleri ile gelişip değişmektedir. İzmir psikolog araştırması yapan ve terapiye başlamak isteyen tüm danışanlar Nora psikoloji merkezini ziyaret ederek ücretsiz bir şekilde randevu oluşturabilir, web sitesi üzerinden online terapi seansları alabilirsiniz. Seans ücretleri son derece uygun fiyatlı düzenlenmektedir. Nora psikolojiyle birlikte bilişsel davranışçı terapi yöntemi ile sorunlarınızı en kısa zamanda çözüme kavuşturabilirsiniz.

İzmir'de Psikolojik Danışman

Zaman zaman iletişimde sorun yaşayarak çeşitli problemlerle karşı karşıya kalabiliriz. Bazen tüm bu yaşadıklarımızı ifade etme noktasında ve duygularımızı adlandırma konusunda zorlanabiliriz. Hayatımızın çeşitli dönemlerinde yaşadığımız sıkıntıları tek başına atlatamadığımız zaman uzmanlardan destek almak sağlıklı olacaktır. İzmir'de psikolojik danışman olarak hizmet alabileceğiniz Nora psikoloji sizlere etkili hizmet sağlayacaktır. Farklı branşlardan mezun olan psikolojik danışmanlar gelişime ve ilerlemeye açık bireylerden oluşmaktadır. Dilediğiniz zaman dilediğiniz uzmana ulaşarak yardım talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlar lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamlayarak hizmet vermeye başlayan kişilerden oluşmaktadır. Yüz yüze görüşmenin yanı sıra online terapi de edinebileceğiniz Nora psikoloji merkezi bünyesinde İzmir'de online terapi yapan psikologlar bulundurmaktadır.

Nora Online Terapi

Bazen hayatlarımız içinde yaşadığımız kayıplar ekonomik zorluklar ve travmatik yaşantılar bizleri çeşitli zorluklarla karşı karşıya bırakabilmektedir. Dayanıklılık ve esneklik becerisi yüksek olan bireylerin stresle baş etme ve kendini geliştirme becerileri de gelişmektedir. Nora psikoloji ile birlikte stresle baş etmek artık daha kolay. İzmir'de online terapi hizmetlerinden yararlanmak sandığınızdan daha basit. İzmir Nora psikoloji merkezi; çocukluk dönemi, çift görüşmeleri, aile görüşmeleri, yetişkin dönemi ve ergenlik dönemi görüşmeleri için online terapi hizmeti sağlamaktadır. Hizmette sınır tanımayan psikoloji merkezi, danışmanlık hizmetleri ile bireylere destek olarak kişisel gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra ilerletmiş olduğu hizmetlerle kurumsal etkinliğin ve performansın ivme kazanmasına katkıda bulunmaktadır. İletişim becerileri, stresle baş etme, öfke yönetimi ve problem çözme konusunda çeşitli teknikler geliştirerek online terapiler düzenlemektedir. Yüzyüze çekinebileceğiniz Cinsel sorunlar ve çift sorunları için online terapi hizmetleri talep edebilirsiniz. Hizmet ve çalışmalarda kendini kanıtlayan Nora psikoloji online psikolog desteği ile İzmir'de bir adım önde gelmektedir.