HABERDENİZLİ.COM

Esnaflarla ve vatandaşlarla uzun süreli sohbetler ederek yaşadıkları sorunları dinleyen Saadet Partisi ekibi, meclise girdiklerinde esnafı en çok zorlayan konularla ilk sıralarda ilgileneceklerini ifade etti.

Faizlerin sürekli yükselmesiyle yaşanan fiyat artışları ve beraberinde çarşı-pazarda alışverişin azalmasıyla artık işlerin de kötüye gittiğini ifade eden esnaflara Saadet Partisi Adayı Taner İzgi, yanlış politikalarla yönetilen ekonominin zengini zengin fakiri daha fakir yaptığını söyledi.

"Ekonomide bizler hep alın terinin bekçisi, koruyanı olacağız” diyen Taner İzgi şunları söyledi: “Vatandaşın zorlukla elde ettiği kârını faiz lobisine peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz. Bankacılık sistemi zengini zengin olmayanların alınteri üzerinden daha zengin yapmaya dönük kurgulanmış haksız bir sistem. Biz Milli Görüşçüler olarak buna izin vermeyeceğiz. Zengin kendi hakkını alacak, fakir de kendi hakkını" dedi.

saadet partisi denizli

İLHAN: CHP BU ÜLKENİN PARTİSİ
Vatandaşlarla seçim üzerine keyifli sohbetler yapan milletvekili adayı Kudret İlhan'da kendisine Saadet Partisi'nin CHP ile ittifak kurmasını eleştiren bir vatandaşa: "CHP bu ülkenin partisi. Sizin komşunuz, bizim arkadaşımız, başkasının alışveriş yaptığı, vergisini ödeyen insanlar bunlar. Ama AK Parti'nin stratejik müttefiği Amerika, dostu İsrail. Eğer AK Parti'ye oy verirseniz oyunuz Amerika'ya İsrail'e gider. Bu konuda sizden yerli ve milli olan Saadet Partisi'ne destek talep ediyoruz." dedi.

Vatandaşların kısa süreli şaşkınlık yaşamasına sebep olan açıklama sonrası aday Kudret İlhan ve ekibi vatandaşlarla vedalaşarak ziyaretlerine devam etti.