Denizli’nin en genç Milletvekili Adayı İYİ Partili Nazlı Yaşatürk, düzenlediği etkinlikler ve gençlerle olan iletişimiyle dikkatleri üstüne çekiyor. Son olarak Kınıklı’da bulunan E-Spor merkezinde bir turnuva düzenleyen genç aday, yaptığı maçlarda yenilgiye uğrasa da tüm hünerlerini gösterdi.

Başarılı siyasetçi Yaşatürk, League of Legends ve CS:GO oynayarak geçirdiği vakitleri sosyal medya hesaplarından paylaştıktan sonra takipçilerinin de turnuvanın yapıldığı E-Spor salonuna gelmesiyle turnuva süresini uzattı.

GENÇLERİN DERDİNİ EN İYİ BİZ ANLARIZ!

Denizli’nin en genç adayı İYİ Partili Av. Nazlı Yaşatürk; “Gençleri en iyi biz anlarız. Türkiye’de e-Spor gelişmekte olsa da gerekli yatırım ve altyapı sunulmuyor. Bugün genç seçmenler ile bir araya gelmek için düzenlediğimiz e-Spor müsabakasında yoğun bir katılım oldu. Turnuvanın başlangıcında yaptığımız sosyal medya paylaşımımızın ardından katılım sağlayan takipçilerimizde turnuvamıza büyük renk kattılar” dedi.

İYİ Partili Nazlı Yaşatürk e-Spor’un gelişimi için önemli vurgular yaptı. Yaşatürk; “Türkiye'de e-sporun gelişimi için hala yapılacak çok iş var. Özellikle altyapı ve tesisler konusunda eksiklikler bulunmakta. Ayrıca, e-sporun daha yaygınlaştırılması ve geniş kitlelere ulaştırılması için daha fazla tanıtım yapılması gerekmekte. Özetle, Türkiye'de e-spor, hızla gelişen bir sektör ancak daha yapılacak çok iş var. E-sporun gelişmesi için atılacak adımların farkındayız. Biz gençler olarak gelişen dünyaya entegre olmuş bir Türkiye’nin İYİ Parti iktidarıyla geleceğinin sözünü veriyoruz” dedi.

iyi-parti-milletvekili-adayi-nazli-yasaturk-muzik2iyi-parti-milletvekili-adayi-nazli-yasaturk-muzik