Yaptığı saha çalışmaları ve renkli karakteriyle dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti Denizli’nin en genç adayı Av. Nazlı Yaşatürk, seçim çalışmalarını sürdürmek için Denizli’nin Acıpayam ilçesinde vatandaşla buluştu. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra genç ve kadınların yoğunlukta olduğu iş yerleri ve kafeleri de ziyaret eden Yaşatürk, yoğun ilgiyle karşılandı.

Özellikle gençler ve kadınlar tarafından ilgi gören Yaşatürk İYİ Parti politikalarıyla hakedilen refah ve özgürlüğe ulaşılacağı konusunda güvence verdi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nazlı Yaşatürk: “Bizim için gençlerimizin eğitimleri ve iş imkanlarına erişimleri çok önemli. Bu nedenle, gençlere özel burs programları, staj imkanları ve girişimcilik desteği gibi birçok fırsat sunuyoruz. Ayrıca, kadınların siyasi ve sosyal hayatta daha fazla yer almaları için de çalışmalar yapıyoruz. Kadınların eğitim, sağlık, istihdam, güvenlik ve aile hayatı konularında eşit haklara sahip olmaları gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, kadınların siyasi arenada daha fazla yer almaları için seçim yasalarında değişiklikler yapılması gerektiğini de öneriyoruz.
Gençler ve kadınlar için sunduğumuz projelerimiz de oldukça önemli. Kadınların iş hayatına daha fazla katılımı için iş yeri kreşleri açılması, kadın girişimcilere özel destekler sağlanması ve kadınların evde çalışabilmesi için internetten iş imkanları sunulması gibi projelerimiz var. Gençlerimiz için de işsizlik oranlarının düşürülmesi ve eğitim kalitesinin artırılması gibi projeler hazırlıyoruz. Spor, sanat ve kültür gibi alanlarda da gençlerimizin sosyal hayata daha fazla katılımını sağlayacak projelerimiz mevcut.
İYİ Parti olarak, gençlerimizin ve kadınlarımızın sosyal ve ekonomik eşitsizlikleri azaltarak daha adil bir toplum oluşturulmasını hedefliyoruz. Bu nedenle, gençlerimiz ve kadınlarımızın ihtiyaçlarına özel politikalar ve projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Ben Nazlı Yaşatürk olarak, gençler ve kadınlar için çalışmalarımı sürdüreceğim ve onların haklarının korunması için elimden geleni sonuna kadar yapacağım” dedi.

nazli-6nazli-4nazli-5nazli-3nazli-1-1nazli-2nazli-1